Özel Sektör İş İlanları

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) İşçi ve Personel Alıyor

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ), üç farklı şehirde bulunan birimlerinin eksik kadrolarına personel alımı yapacağını duyurdu. TUSAŞ tarafından yayımlanan ilana göre, en az lise mezunu olmak üzere farklı eğitim seviyelerinden yapılacak personel alım ilanında yer alan tüm ayrıntıları Kamupersoneli.net olarak siz ziyaretçilerimize aşağıda aktarıyoruz. 

TUSAŞ PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi tarafından interaktif kariyer siteleri aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanında 3 farklı şehirde bulunan birimlere personel alımı yapılacağı duyuruldu. İstanbul, Kocaeli ve Eskişehir’de görevlendirmek üzere istihdam edileceği açıklanan personel alımlarının 24 farklı pozisyona yapılacağı bildirildi.

TUSAŞ alım yapacağı kadrolara ilişkin yayımladığı ilanında boş pozisyonları şu şekilde açıkladı. Mavi Yakalılar Genel Başvuru, Beyaz Yakalılar Genel Başvuru, Sistem Emniyeti Mühendisi, Elektronik Bakım Teknisyeni, Mekanik Bakım Teknisyeni, Yazılım Mühendisi, SAP ABAP Geliştirme Uzmanı, Aviyonik Sistem Mühendisi – (Elektrik, Elektronik), Yapısal Dayanım Mühendisi (Kıdemli/Uzman), Mekanik Tasarım Mühendisi, Test ve Enstrümantasyon Mühendisi, Uçuşa Elverişlilik ve Tasarım Güvence Mühendisi, Konfigürasyon Mühendisi, Malzeme ve Prosesler Mühendisliği Teknik Lideri.

GENEL ŞARTLARI

Kariyer siteleri aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanına başvuruda bulunacak adayların taşımaları gereken şartlar arasında, En az lise mezunu olmak (mühendis, uzman ve diğer pozisyonlar için belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak), Araç kullanabilen ve geçerli sürücü belgesine sahip (B Sınıfı ehliyet) olmak, MS Office programlarına hakim olmak, kadrolarda yer alan şehirde ikamet etmek veya edebilecek olmak, Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmamak, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak (yapmış olmak, muaf tutulmak veya tecilli olmak)

BAŞVURU SÜRECİ

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) tarafından alım yapılacağı açıklanan kadrolara göre yayımlanan personel alım ilanı 28 Aralık tarihinde güncellenmiştir. Yukarıda aktardığımız kadrolara başvuruda yapmak isteyen adaylar başvurularını 19 Ocak tarihine kadar yapabileceklerdir. 

Söz konusu ilan kariyer siteleri aracılığıyla yayımlandığından dolayı, ilanlara başvurular ilanın yayımlandığı site üzerinden yapılıyor. İlana başvuru yapmak ve ilanda yer alan diğer detaylara ulaşmak için vermiş olduğumuz linki (https://goo.gl/AFPmCp) kullanabilirsiniz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA