Özel Sektör İş İlanları

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) Şubat Ayı Personel Alım İlanı (Deneyimli/Deneyimsiz)

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) geçtiğimiz günlerde yayımladığı personel alım ilanında güncelleme yaptı. Şubat ayı personel alımlarına yönelik yapılan güncelleme sonunda kurumun iki farklı şehirde yer alan birimlerine personel alımı yapılacağı açıklandı. 

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanına en az lise mezunu olmak üzere önlisans ve lisans mezunu adaylarında başvuru yapabileceği kadrolar yer aldı. 

TUSAŞ personel alım ilanına dair tüm ayrıntılar şu şekilde, 

TUSAŞ PERSONEL ALIM İLANI

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) kadrosunda eksik bulanan kurum birimlerine personel alımı yapacak. Yayımlanan ilan metnine göre kurumun Eskişehir ve Kocaeli’nde yer alan birimlerine yapılacak alımlar çeşitli kadrolarda olacak.

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan ilan metnine göre ise alımlar 20 farklı pozisyonda gerçekleştirilecek. 

Lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği ilanda açık pozisyonlar arasında şu kadrolar yer alıyor. 

Teknisyen, Motor Performans ve Simülasyon Mühendisi, Mekanik Bakım Mühendisi, Elektronik Bakım Mühendisi, Kariyerini Uçur Staj Programı, Network Uzmanı, Kalite ve Sertifikasyon Mühendisi, Entegre Lojistik Mühendisi, Motor Montaj Mühendisi, Elektronik Bakım Teknisyeni, Aviyonik Sistem Mühendisi – (Elektrik, Elektronik), Yazılım Test Mühendisi, Gömülü Yazılım Mühendisi, Kıdemli Gömülü Yazılım Mühendisi, Beyaz Yakalılar Genel Başvuru, Mavi Yakalılar Genel Başvuru

BAŞVURU KOŞULLARI

Yukarıda alım yapılacak kadrolara ilişkin detaylar paylaştığımız personel alım ilanına, Kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olanlar (en az lise mezunu olmak, mühendis, uzman ve diğer pozisyonlar için belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak), Eskişehir veya Kocaeli’nde ikamet eden veya edebilecek olanlar, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmayanlar ve kadrolara göre tecrübeli veya tecrübesiz olma şartını sağlayan adaylar başvuruda bulunabilecek. 

Bu şartların yanı sıra TUSAŞ, Ekip çalışmasına yatkın ve iletişim kabiliyetleri yüksek, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştirme eğiliminde, Dokümantasyon/raporlama becerisine sahip olan adaylar tarafından yapılan başvuruların geçerli sayılacağını bildirdi. 

İLANA BAŞVURULAR NE ZAMAN SONA ERİYOR?

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) personel alım ilanı 8 Şubat tarihinde güncellenmiş olup ilanlara son başvuru tarihi Mart ayı olarak bildirildi. İlanlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar, ilanın yayımlandığı kariyer sitesine üye olduktan sonra aşağıda yer alan bağlantı aracılığıyla ilanlara başvuruda bulunabilir. 

İlanlara başvuruda bulunmak için; https://goo.gl/Qc8HgZ (Bağlantıyı kopyalayıp internet tarayıcınıza kopyalayın)

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Arkadaşlar milli savunma bakanlığı kpss ile alım yapıyordu şubat 8 de sondu.. nerden bakıcaz listelere

  2. Torna tesviye mezunuyum c sınıfı vede forklift operatörlük belgeye sahibim 25.10.1978 doğumluyum