Özel Sektör İş İlanları

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TAİ) En Az 3 Bin 500 TL Maaşla En Az Lise Mezunu Personel Alımı İçin Yeni İlana Çıktı!

Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) verdiği destek ve çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TAİ) hizmetlerini daha iyi yerlere getirebilmek için yeni iş ilanları yayımladı.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TAİ) tarafından yayımlanan ilanlarda; “Bilgisayar Mühendisi, Havacılık Uzay / Uçak / Uzay Mühendisi, Makine Mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi, Engelli Personel (Mühendis/ Uzman) ve Engelli Personel (Teknisyen)” kadrolarında görevlendirmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu.

İlanda yer alan kadrolara göre maaşlar farklılık göstermektedir ancak başvuru yaparak işe alınacak olan personellere en az 3 bin 500 TL maaş verilecek.

Başvuru şartlarına uygun olmayanların başvurusu geçersiz sayılacaktır. İlanlar TAİ web adresi “kariyer” bağlantısı üzerinde yer almaktadır. TAİ personel alımı hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz TAİ web adresi üzerinden veya TAİ iletişim numaralarından yetkililer ile direkt iletişim kurabilirsiniz.

TAİ PERSONEL ALIMI İŞ İLANLARI

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TAİ) tarafından yayımlanan ilanlarda personel alımı yapılacak kadrolar ve kadro detayları şu şekildedir ve TAİ tarafından yapılan açıklama direkt olarak verilmiştir;

Bilgisayar Mühendisi

Şirketimizde yürütülmekte olan tüm projelerde değerlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen roller için “Bilgisayar Mühendisi” çalışma arkadaşları arıyoruz.

Havacılık Uzay / Uçak / Uzay Mühendisi

Şirketimizde yürütülmekte olan tüm projelerde değerlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen roller için “Havacılık Uzay / Uçak / Uzay Mühendisi” çalışma arkadaşları arıyoruz.

Makine Mühendisi

Şirketimizde yürütülmekte olan tüm projelerde değerlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen roller için “Makine Mühendisi” çalışma arkadaşları arıyoruz.

Bu ilan, Makine Mühendisliği, İmalat Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği bölümlerini kapsamaktadır.

Elektrik Elektronik Mühendisi

Şirketimizde yürütülmekte olan tüm projelerde değerlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen roller için “Elektrik Elektronik Mühendisi” çalışma arkadaşları arıyoruz.

Bu ilan, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği bölümlerini kapsamaktadır.

Engelli Personel (Mühendis/ Uzman)

Üniversitelerin mühendislik fakülteleri veya 4 yıllık eğitim veren diğer bölümlerinden mezun,
İyi seviyede İngilizce bilen (IELTS 6,5+, TOEFL-IBT 84+, TÖMER 79+ sonuçları dikkate alınır),
Ms Office programlarını iyi derecede kullanabilen,
İŞKUR’a kayıtlı olan ve yasa gereği engelli personel kadrosuna uygun.

Engelli Personel (Teknisyen)

Meslek lisesi veya meslek yüksek okulu mezunu,
Ms Office programlarını iyi derecede kullanabilen,
Temel düzeyde İngilizce bilen,
İŞKUR’a kayıtlı olan ve yasa gereği engelli personel kadrosuna uygun.

13 Yorum

  1. Şu ilanları gerçekçi başlıklar altında atın.Lise mezunu diyosunuz . lise mezunu muhendis varsa bizmi duymadık.Acaba

  2. Ben çalışacağıma inanıyorum ve kısmetse olur diyorum.

  3. Başlıklar hep yalan. Kardeşim sen yine düzgün at biz gireriz uygulamana rahat ol alırsın yine reklamdan paranı. Başlıkla haber alakasız

  4. 3500 TL NE LAN
    milletin zekâsıyla dalga mı geçiyorsunuz
    KOSKOCA TAI FABRİKALARDA NORMAL BİR İŞÇİYE VERİLEN PARAYI VERİYOR
    VE
    MARİFETMİŞ GİBİ DE İLAN VERİYOR
    PUU YUZÜNÜZE

  5. 3500 TL NE LAN
    milletin zekâsıyla dalga mı geçiyorsunuz
    KOSKOCA TAI FABRİKALARDA NORMAL BİR İŞÇİYE VERİLEN PARAYI VERİYOR
    VE
    MARİFETMİŞ GİBİ DE İLAN VERİYOR
    PUU YUZÜNÜZE

  6. İnsanları salak yerine koymayı bırakın. Ne zamandan beri liseler mühendis mezunu vediyor

  7. İnsanları salak yerine koymayı bırakın. Ne zamandan beri liseler mühendis mezunu vediyor

  8. Sana sovecem de olmuyacak lise mezunu diyon makine muhendisi bilgisayar elektrik elektronik muhendisi lise mezunumu verecegin haberine baslayim

  9. Sana sovecem de olmuyacak lise mezunu diyon makine muhendisi bilgisayar elektrik elektronik muhendisi lise mezunumu verecegin haberine baslayim

  10. MERHABA. ben kendimi bildimbileli yoğun çalışıyorum aktif çalışıyorum bende sizinle çalışmak istiyorum evliyim. 2 çoçuk sahibiyim ANKARADA. ikahamet etmekteyim elimde geleni devlet için çalışmak isterim