Özel Sektör İş İlanları

Türk Kızılayı Aralık Ayı Personel Alım İlanı

Türk Kızılayı, yayımladığı ilan ile 12 açık pozisyonda, Türkiye’nin farklı illerinde görevlendirilmek üzere personel alımları yapacağını duyurdu. 

Alınacak personeller, Adana, Bursa, Gaziantep, Hatay, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Konya, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis, İstanbul(Asya) başta olmak üzere farklı illerde görevlendirilecek. Yayımlanan ilana göre; personel alımları, Koruma Programı Proje Asistanı, Tercüman (Arapça), Bölge Satış Yöneticisi, Program Asistanı, Doktor, İdari ve Mali İşler Asistanı, Yurt Dışı Delegasyon Yetkilisi,  Yurt Dışı Delegasyon Yetkilisi pozisyonlarında yapılacak.

Başvuru yapacak adayların, tercüman pozisyonu için MS Office programlarını kullanabilmek, seyahat engeli olmamak ve erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf ya da tecilli olmak gerekiyor.

Türk Kızılayı personel alımlarını hem tecrübeli hem de tecrübesiz adaylar arasından yapıyor. Tecrübesi olmayan adaylar da ilana başvuru yapabilecek.

Personel alım ilanına başvurular, alım yapılacak il ve pozisyonlara göre farklı tarihlerde sona eriyor. https://goo.gl/NEYi6X linkini kullanarak başvuru yapmak istediğiniz pozisyona ilişkin detayları görüntüleyebilir ve başvuru yapabilirsiniz.

TÜRK KIZILAYI

Bir grup idealist Osmanlı hekiminin bir araya gelerek, 11 Haziran 1868 tarihinde Hilal-i Ahmer Cemiyeti adıyla kurduğu Türk Kızılayı’na, bugünkü adını Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk vermiştir.

Uluslararası Kızılay Kızılhaç Hareketi’nin bir parçası olarak, insan onurunun korunması doğrultusunda din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin insancıl çalışmalar yürüten Türk Kızılayı’nın Türkiye geneline yayılmış yaklaşık 700 şubesi ve onbinlerce gönüllüsü bulunmaktadır.

Gençlik kampları ve öğrenci yurtları ile ülkemizin geleceği olan gençlerimize ve öğrencilerimize destek olan, ilk yardım merkezleri ve eğitim merkezleri ile halkımızı sağlık ve afete hazırlık konularında uzman eğitimcileri ile bilinçlendiren Kızılay, sosyal yardımlarıyla da ihtiyaç sahibi milyonlara yardım elini uzatmaktadır.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum