Özel Sektör İş İlanları

Türk Kızılayı Çeşitli Kadrolarda Yüzlerce Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Türk Kızılayı yayımladığı personel alım ilanı ile personel ve işçi alımlarına devam ediyor. Kurumun farklı şehirlerde bulunan şubelerine yapılacak personel alımları ise çok sayıda açık pozisyon üzerinden olacak. 

Türk Kzıılayı tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan kadrolar, adayların taşımaları gereken başvuru koşulları ve ilanda yer alan diğer detayları siz okuyucularımıza aktarıyoruz.

TÜRK KIZILAYI PERSONEL ALIM İLANI

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanında lise önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru bulunabileceği açıklanan çok sayıda pozisyonda istihdam yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan ilana göre, Türk Kızılayı 20 farklı pozisyonda personel alımı yapacak. 

Ankara, Gaziantep, İstanbul, Adana, Bursa, İzmir, Konya, Mersin, Kütahya, Kahramanmaraş, Kayseri, ve Osmaniye başta olmak üzere kurumun çok sayıda şehirde bulunan birimlerine yapılacak personel alım ilanında aşağıda yer alan kadrolar bulunmaktadır. 

İdari ve Mali İşler Asistanı, Doktor, Proje Yönetim Uzmanı, Süreç Geliştirme & Kalite Yönetimi Uzmanı, Strateji Yönetimi Uzmanı, Program Asistanı, Gençlik Çalışanı, Uyum – Geçim Kaynağını Geliştirme Program Asistanı, Sağlık Uzmanı, Bölge İhracat / Satış Yöneticisi, Koruma Programı Proje Asistanı, Tercüman (Arapça) pozisyonları yer alıyor.

PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU KOŞULLARI

Türk Kızılayı yayımladığı personel alım ilanlarında yer alan açık pozisyonlara başvuruda bulunacak adayların kurumun belirlediği genel ve özel başvuru şartlarına haiz olmalarını istiyor. Yayımlanan bu şartlar arasında, Kızılay tarafından belirlenen personel alım şartlarının yanı sıra alım yapılacak kadro unvanının gerektirdiği özel koşullarda bulunabiliyor. 

Türk Kızılayı tarafından yayımlanan genel ve özel başvuru şartlarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, açık pozisyonların gerektirdiği eğitim seviyesinden mezun olması (ilanda lise, önliasns ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği kadrolar yer almaktadır), erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olması, yapmış sayılması veya tecilli olması, takım çalışmasına uyumlu, etkin iletişim ve temsil yeteneğine sahip olması, seyahat engelinin bulunmaması, etkili iletişim becerilerine sahip olması, bilgisayar MS Office programlarına hakim olması ve sosyal sorumluluk sahibi olmak.

Belirtilen bu şartların yanı sıra Türk Kızılayı bazı pozisyonlar için adaylardan tecrübe şartı ararken bazı pozisyonlar için ise unvanın gerektirdiği belge ve sertifikalara sahip olunmasını istiyor. 

KIZILAY PERSONEL ALIM İLANI

Türk Kızılayı personel alım ilanında yer alan açık pozisyonlara başvuru süreci devam etmekte olup son başvuru tarihi ise ilanda yer alan her bir kadro için ayrı ayrı belirlenmiştir. İlanda yer alan detayları ve başvuru sürecine ilişkin bilgileri görüntülemek ve ilana başvuruda bulunmak için aşağıda vermiş olduğumuz linki kullanabilirsiniz. 

İlana başvuruda bulunmak için; https://goo.gl/uDbfNZ

Kamupersoneli.net – ANKARA