Özel Sektör İş İlanları

Türk Kızılayı Personel Alımı İçin İlan Yayımladı (Deneyimli ve Deneyimsiz)

Türk Kızılayı kendisine ait kariyer sitesi üzerinden yayımladığı bir ilan ile personel alımı yapacağını duyurdu. 

Kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan tüm detayları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

TÜRK KIZILAYI PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLADI

Türk Kızılayı kadrosunda eksik bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere yayımladığı personel alım ilanında farklı kadrolardan alımlar yapacağını duyurdu. 

Yayımlanan ilana göre personel alımları 9 farklı pozisyonda yapılacak ve bazı pozisyonlar için deneyim şartı aranmayacak. 

Kızılay tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık pozisyonları siz ziyaretçilerimize aşağıda aktarıyoruz. 

Koruma Programı (Asistanı), Bilgi Teknolojileri /Yardım Masası Uzmanı, Sağlık Uzmanı, Doktor, Doktor / (Kardiyoloji Uzmanı), İdari İşler Personeli (Engelli), Tercüman, Yurtdışı Delegasyon Yetkilisi

İLANA BAŞVURU ŞARTLARI

Türk Kızılayı yayımladığı ilanlarında adaylara yönelik bazı açıklamalarda bulunuyor. Bu açıklamalarda ilana başvuru yapacak adayların haiz olmaları gereken başvuru nitelikleri de yer alıyor. 

Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza bu başvuru koşullarını aşağıda aktarıyoruz. 

”Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına sahip olmak, alım yapılacak kadrolara ve unvanlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, İletişim yeteneği yüksek, akıcı ve etkin konuşabilen, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli, Görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık problemi olmayan, Ekip çalışmasına yatkın, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmayan, kadrolara göre belirlenen deneyimli veya deneyimsiz olma şartını karşılamak ve alım yapılacak unvanın gerektirdiği özel şartları sağlamak”

İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türk Kızılayı personel alım ilanlarını kendisine ait olan Türk Kızılayı Kariyer sayfası üzerinden yayımladığı duyurular ile adaylara duyuruyor. 

Söz konusu ilanlara başvurular ise bu site üzerinden elektronik olarak yapılıyor. 

İlanlara ulaşmak ve başvuruda bulunmak için; https://goo.gl/kUBhws (İlana başvuruda bulunmak için vermiş olduğumuz linki kopyalayın ve tarayıcınıza yapıştırın.)

Kamupersoneli.net – ANKARA

 

Bir Yorum

  1. Bir yıl önce başvuru yapmıştım iki ay önce aradılar Arapça tercümanlık için size bir hafta içinde dönecez dediler Hale’n dönecekler bekliyorum :)