Özel Sektör İş İlanları

Türk Kızılayı ve Türk Hava Yolları Çeşitli Kadrolarda Personel Alımları Yapıyorlar

Türk Kızılayı ve Türk Hava Yolları personel alım ilanlarını kendilerine ait internet siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile adaylara duyuruyorlar. 

Bu kapsamda bu iki kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanlarını Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. İlanlara dair bilinmesi gereken tüm detaylar şu şekilde,

KIZILAY PERSONEL ALIM İLANI

Türk Kızılayı kendisine ait internet sitesi üzerinden yayımladığı personel alım ilanında çok sayıda kadroda personel alımı yapacağını duyurdu. Farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuruda bulunabileceği personel alım ilanlarında yer alan açık kadrolar şu şekilde,

Mali İşler Asistanı, Kan Bağışçısı Kazanım Personeli, Doktor, SAP Çözümleri Takım Lideri, SAP Uygulama Uzmanı, SAP Teknik Uzman, Toplum Merkezi Yöneticisi, Organizasyonel Gelişim ve Ücret Yönetimi Uzmanı, Çalışan Eğitim ve Gelişim Müdürü, Çalışan Eğitim ve Gelişim Uzmanı, Performans ve Yetenek Yönetimi Uzmanı, Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı, İnsan Kaynakları İş Ortağı, Sağlık Uzmanı, Sosyal Hizmet Uzmanı, Satın Alma ve Lojistik Sorumlusu.

THY PERSONEL ALIM İLANI

Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün internet sayfası üzerinden yayımlanan personel alım ilanında en az lise mezunu adaylar arasından Kabin Memuru alımı yapılacağı duyuruldu. 01/01/1988 ile 31/12/1999 tarihleri arasında doğmuş adayların başvuruda bulunabileceği personel alım ilanında iyi derecede İngilizce bilmek şartı bulunuyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu iki kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanları için genel ve özel başvuru koşulları talep ediliyor. Adaylara genel başvuru koşullarını aşağıda aktarıyoruz. Özel başvuru koşullarını görüntülemek isteyen adaylar ise haberimizin altında yer alan bağlantıları kullanabilirler. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak.

İLANLARA DAİR DETAYLAR

THY ve Kızılay tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylar aşağıda yer alan bağlantılar üzerinden ilan metinlerine ulaşabilirler.