Özel Sektör İş İlanları

Türk Telekom 26 Farklı Kadroda Yeni Mezun Personel Alımı Yapıyor!

İŞKUR ve kariyer siteleri üzerinden ilan yayımlayarak personel alımı yapacağını duyuran Türk Telekom 26 farklı kadroya alımları gerçekleştiriecek.

İŞKUR üzerinden alım yapılacak personel alım ilanına başvurular devam ederken şimdi ise kariyer siteleri üzerinden yayımlanan Türk Telekom personel alım ilanı başvuru şartları ve detaylarına yer verildi.

Peki adaylar başvurularını ne zaman yapacaklar? İşte merak edilen tüm detaylar sitemizde.

İŞKUR ARACILIĞIYLA ALIM YAPILAN KADROALR

Türk Telekom tarafından yayımlanan ilan içerisinde belirtilen kadro detayına göre alım yapılacak olan pozisyonlar;

“Bilgisayar donanım, Bilgisayar programcısı, Bilgisayar teknolojisi ve programcılığı, Bilişim yönetim, Elektrik, Elektrik elektronik, Elektronik, Elektronik haberleşme, Elektronik teknolojisi, Elektrik enerji üretim, iletim ve dağıtım, Endüstriyel elektronik, Endüstriyel otomasyon, Ev cihazları teknolojisi, Haberleşme, Haberleşme teknolojisi, İklimlendirme soğutma, İnternet ağ teknolojileri, Kontrol sistemleri teknolojisi, Mekatronik, Teknik elektrik, Telekominikasyon” olarak duyuruldu.

KARİYER SİTELERİ ARACILIĞIYLA ALIM YAPILAN KADROLAR

Türk Telekom tarafından yayımlanan ilan içerisinde belirtilen kadro detayına göre alım yapılacak olan pozisyonlar ise;

“Tekniker, Star projesi (yeni mezun), Bayi saha Yöneticisi, Aktivasyon Sorumlusu, Ön Muhasebe ve depo personeli” olarak belirtildi.

Ayrıca bu ilanlarda ise adaylardan talep edilen genel başvuru şartları arasında;

“Askerlik ile ilişiğin olmaması (tamamlanmış ya da muaf), 30 yaşını aşmamış olmak, Sürücü belgesine sahip, erkek. Yeni mezun ya da iş hayatında en fazla 1 yıl deneyimli olan, Sonuç odaklı, dinamik, sosyal çalışmak, İngilizce bilen” şartları yer alıyor.

İlanlara başvurular devam ediyor. Ancak son başvuru tarihi ile alakalı olarak net bir bilgi verilmedi. Adaylar başvurularını belirtilen şartları yerine getirerek yapacaklar.