Özel Sektör İş İlanları

Turkcell Personel Alım İlanı Aralık 2017

TURKCELL PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Turkcell personel alım ilanına başvurular, alım yapılacak illerde ve pozisyonlara göre farklılık gösteriyor. İlanda talep edilen şartlara durumu uyan adaylar, https://goo.gl/2hXemp linkini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak başvurularını tamamlayabilirler.

PERSONEL ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacak adayların; başvuru yapılacak pozisyona göre; en az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu olmaları gerekiyor. Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek olmak, etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip olmak, müşteri ve hedef odaklı olmak, MS Office programlarına hakim ve hızlı klavye kullanabilmek ve erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl süre ile tecilli durumda olmak da aranılan şartlar arasında yer alıyor.

Alınacak personeller; İstanbul, Lefkoşa, Erzurum, Adana, Denizli, Şanlıurfa, Ankara, Edirne, Çorum, İzmir Trabzon, Sivas, Diyarbakır ve Artvin’de görevlendirilecek.

Hem tecrübeli hem de tecrübesiz adayların başvuruları kabul edilecek.

TURKCELL

Turkcell İletişim Hizmetleri 1994’te kuruldu. Mobil ses ve veri iletişimine dayalı hizmetler sağlıyor. 36 milyondan fazla abonesiyle Türkiye’nin lider operatörü Avrupa’nın da en büyük 3 GSM operatöründen biri

Kıbrıs’ın yaşama değer katan lider teknoloji şirketi

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA