Özel Sektör İş İlanları

Turkcell Yüzlerce Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Turkcell çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile personel alım ilanını yayımlamıştı. Yayımlanan ilana başvurular devam ediyor. Turkcell yayımladığı ilanı ile 106 personel alımı yapacaktır. İlana göre başvuru şartlarının neler olduğunu ve başvuruların nasıl yapılacağını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz;

ALIM YAPILACAK BAZI POZİSYONLAR

Turckcell personel alım ilanında; Müşteri Temsilcisi, Satış Geliştirme Müdürü, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, İngilizce Bilen Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Almanca Bilen Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Fransızca Bilen Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Engelli Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Raporlama Geliştirme Uzmanı ve daha birçok pozisyon için personel alımı gerçekleştirilecektir.

ALIM YAPILACAK İLLER

Turckcell personel alım ilanına; İstanbul, Ankara, İzmir, Kırıkkale, Muğla, Van, Adana, Kayseri, Diyarbakır, Çorum, Edirne, Şanlıurfa, Gaziantep ve Trabzon illerinde ikamet eden adaylar başvuru yapabileceklerdir.

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların; MS ofis programlarına hakim ve hızlı klavye kullanabilmek, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl süre ile tecilli durumda olmak, Alım yapılacak ilde ikamet ediyor olmak, (Başvuru yapılacak departmana göre bazı özel şartlar istenmektedir) şartlarını taşımaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Turkcell Şirketler Grubu personel alım ilanına başvurular 21 Nisan 2017’de başladı ve pozisyonlara göre son başvuru tarihleri değişmektedir. Adaylar başvurularını aşağıdaki linki tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak yapacaklardır.

http://www.kariyer.net/turkcell-ve-grup-sirketleri-is-ilanlari-c2931-p21215/

Kamupersoneli.net – ANKARA