Özel Sektör İş İlanları

Türkiye Eğitim Vakfı (TEV) Farklı Kadrolarda Personel Alımı Yapıyor

Türkiye Eğitim Vakfı (TEV), farklı şehirlerde yer alan şubelerinde eksik olan kadrolara personel alımı yapacağını açıkladı. Vakıf tarafından yayımlanan personel alım ilanda belirtilen kadrolar, kadrolara başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar ve başvuru sürecine ilişkin detayları siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

Türkiye Eğitim Vakfı (TEV) tarafından kariyer siteleri aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanında 9 farklı kadroda alım yapılacağı açıklandı. İstanbul, Eskişehir, İzmir, Trabzon, Ankara’da bulunan şubelere alım yapılacağı açıklanırken alım yapılacak personel sayısına ilişkin bilgi paylaşılmadı. Yayımlanan ilana göre alımlar, Şube Müdürü, Yurt Müdür Yardımcısı (Bayan), Eğitim ve Burslar Grup Müdürü, Yurt Müdürü (Bayan), Bağış Kabul Sorumlusu, Yurt Yönetim Memuru, Hemşire Yardımcısı / Acil Tıp Teknisyeni, Bağış Projeleri Uzmanı kadrolarından yapılacak. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Alım yapılacak pozisyonlara ilişkin detayları paylaştığımız personel alım ilanına, en az lise mezunu olan (herbir kadro için farklılık göstermekte olup ilanda başvuru yapılacak kadrolara göre belilenmiştir), uzun süreli çalışmayı hedefleyen, iletişim ve ikna becerisi yüksek, çözüm üretebilen, Sürücü Belgesine sahip, aktif araç kullanan ve seyahat engeli bulunmayan, bilgisayar ve Office programlarına hakim, askeri yükümlülüğü bulunmayan, 35 yaşından büyük olmayan, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen adaylar başvuruda bulunabilirler. 

BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu ilanlara başvuru süreci devam etmekte olup belirtilen kadrolara son başvuru tarihi 29 Ocak olarak açıklanmıştır. Türk Eğitim Vakfı (TEV), personel alım ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını, ilanın yayımladığı site üzerinden online olarak yapacaklardır.

İlanla ilgili diğer detaylara ulaşmak için vermiş olduğumuz linki kullanabilirsiniz. https://goo.gl/WBT1aB

Kamupersoneli.net – ANKARA