Özel Sektör İş İlanları

Türkiye Petrolleri Aralık Ayı Personel Alım İlanı

Türkiye Petrolleri, yen bir personel alım ilanı yayımlayarak farklı pozisyonlarda görevlendirilmek üzere personel alımları yapacağını duyurdu.

Alınacak personeller, İstanbul’da sürekli/tam zamanlı olarak görevlendirilecek. Personel alımları; Yönetici, Müdür, Uzman ve Uzman Yardımcısı pozisyonlarında yapılacak. Personel alımlarına hem tecrübeli hem tecrübesiz adaylar başvuru yapabilecek.

Personel alım ilanına başvuru yapacak adayların, talep edilen bazı şartları taşımaları gerekiyor. Durumu talep edilen şartlara uymadığı halde başvuru yapan adayların başvuruları kabul edilmeyecek. Başvuru yapabilmek için; üniversitelerin lgili lisans programlarından mezun olmak, alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmak şartlarını taşımak gerekiyor. 

Adayların MS Office programlarına hakim olmaları, seyahat engellerinin olmaması, sürücü belgelerinin olması, sözlü ve yazılı iletişim becerilerinin gelişmiş olması gerekiyor. Erkek adayların, askerliğini yapmış, muaf ya da tecilli olması da aranan şartlar arasında yer alıyor.

Başvuru Detayları: Türkiye Petrolleri personel alım ilanına başvurular, Ocak ayına kadar devam edecek. Son başvuru tarihi, alım yapılacak pozisyonlara göre değişiyor. Şartlarınıza uygun olan pozisyonu görüntülemek ve başvuru yapmak için, https://goo.gl/b7UYSR linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz. İlan detaylarını görüntüledikten sonra başvuru yapmak istediğiniz pozisyona başvuru yapabilşirsiiz.ş

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA