Özel Sektör İş İlanları

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Çeşitli Kadrolarda İşçi ve Personel Alımı İçin İlan Yayımlandı

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere personel ve işçi alımı yapacağını duyurdu. İlana göre Türkiye geneli çok sayıda şehirde bulunan şubelere yapılacak personel ve işçi alım ilanında çeşitli kadrolarda kişiye iş imkanı sunuldu.

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan kadrolar, adaylarda aranan genel şartlar ve ilana dair detaylar şu şekilde,

40 AÇIK POZİSYONDA PERSONEL VE İŞÇİ ALINACAK

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları farklı şehirlerde yer alan ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere 40 açık pozisyonda çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilana göre, Ankara, Bilecik, İstanbul, Mersin, Bursa, Kocaeli, İzmir, Eskişehir, Kırklareli, Mersin, Karabük’te yapılacak alımlarda aşağıda bildirilen kadrolara istihdam sağlanacak.

Personel ve işçi alımı yapılacağı açıklanan kadrolar arasında, Teknisyen / Tekniker / Ustabaşı, Orman Mühendisi, Vardiya Teknisyeni, Proje Mühendisi, Satış Mühendisi, Tedarikçi Geliştirme Uzmanı, Muhasebe Uzmanı/Sorumlusu, Bilgi Teknolojileri Uzmanı, Pazarlama Sorumlusu, Satış Temsilcisi, Lojistik Uzmanı / Dış Ticaret Uzmanı /Ambar Uzmanı, Yardımcı Proje Mühendisi, Üretim Mühendisi / Bakım Onarım Mühendisi, Satınalma Kategori Yöneticisi, Eğitim Operasyon Sorumlusu, Şişecam First Step Yaz Staj Programı, yer alıyor. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları tarafından kariyer siteleri üzerinden yayımlanan ilana başvuruda bulunabilmek için, kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesini karşılamak, Bilgisayar ve Office programlarını kullanmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (yapmış olmak, yapmış sayılmak veya ertelenmiş durumda olmak), Seyahat engeli olmamak, kadroların yer aldığı şehirlerde ikamet etmek veya edebilecek olmak, kadrolarda yer alan özel şartları taşımak (sertifika, deneyim, yaş, yabancı vb şartlar), Operasyonel iş süreçlerinde en az 1 yıl tecrübe sahibi olmak, analitik ve çözüm odaklı çalışmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak şartları yer alıyor. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları, 2018 yılı personel alım ilanını 3 Ocak tarihi itibariyle yayımlamış olup açıklanan 40 farklı pozisyona başvuru süreci devam etmektedir. Söz konusu ilana başvuruda bulunacak adaylar, ilanın yayımlandığı kariyer sitesine üye olduktan sonra vermiş olduğumuz linki kullanarak ilana erişim sağlayabilir ve başvurularını yapabilir. 

İlana başvuru yapmak için kullanabileceğiniz link; https://goo.gl/ZTrnX6

Kamupersoneli.net – ANKARA