Özel Sektör İş İlanları

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Personel Alıyor (Lise Önlisans ve Lisans Mezunu)

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları kariyer siteleri üzerinden yayımladığı personel alım ilanında, fabrikanın çok sayıda şehirde bulunan birimlerine personel istihdamı yapılacağı belirtildi. 

Söz konusu ilana göre, lise önlisans ve lisans düzeyinden mezun olmuş aday arasından çok sayıda personel alımının yapılacağının açıklanarak alımların ilanın yayımlandığı kariyer sitesinin üzerinden yapılacak başvurularla yapılacağı duyuruldu. 

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları, Ocak ayının başında yayımlamış olduğu personel alım ilanında farklı kadrolardan çok dayıda personel alımı yapacağını açıklamıştı. Kurum daha önceden yayımladığı bu ilanında güncelleme yaparak alım yapılacak kadro sayısında artışa gitti. 45 farklı kadrodan alım yapılacağı açıklanan yeni ilanda, yüzlerce personel alımı yapılacak. 

Alım Yapılacak Şehirler; İlana göre personel alımlarının yapılacağı şehirler, Ankara, Bursa, Adana, İstanbul, Konya, Kırklareli, Mersin, Eskişehir, Balıkesir, İzmir, Denizli olarak açıklandı. 

Alım Yapılacak Kadrolar; Teknisyen / Tekniker / Ustabaşı, Üretim Mühendisi / Bakım Onarım Mühendisi, Muhasebe Sorumlusu, Bütçe ve Mali Kontrol Uzmanı, BT Teknoloji Geliştirme Uzmanı, Sevkiyat Planlama Sorumlusu, Üretim Planlama Sorumlusu, Mağaza Satış Danışmanı, Üretim Operatörü, Satın Alma Sorumlusu, Malzeme Ambar Sorumlusu, Grafik Tasarım Sorumlusu, Satış Mühendisi, Proje Mühendisi, Tedarikçi Geliştirme Uzmanı, Pazarlama Sorumlusu, Satış Temsilcisi, 

İLANA BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları, yukarda yer alan açık pozisyonlara başvuruda bulunacak adayların belirlenen başvuru koşullarına haiz olmalarını istiyor. 

İlana Başvuru Şartları; Kadrolara ve alım yapılacak unvanlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, Bilgisayar ve Office programlarını kullanmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (yapmış olmak, yapmış sayılmak veya ertelenmiş durumda olmak), Belirtilen İllerde ikamet eden veya edebilecek olan, Seyahat engeli olmamak, kadroların yer aldığı şehirlerde ikamet etmek veya edebilecek olmak, kadrolarda yer alan özel şartları taşımak (sertifika, deneyim, yaş, yabancı vb şartlar), Operasyonel iş süreçlerinde en az 1 yıl tecrübe sahibi olmak, analitik ve çözüm odaklı çalışmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak

BAŞVURU SÜRECİ

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları tarafından kariyer siteleri aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanı 17 Ocak tarihinde güncellenmiş olup ilana son başvuru tarihi ilanda açıklanan 45 ayrı pozisyon için ayrı ayrı belirlenmiştir. 

İlana başvuru yapmak için; https://goo.gl/fJyAnm

Kamupersoneli.net – ANKARA
 

Bir Yorum

  1. başvuru için birde parkcam'da çalışmamış olmak kısmını eklermisiniz?