Özel Sektör İş İlanları

Türkiye Şişecam Fabrikaları En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor ! İşte Tüm Detaylar…

Türkiye Şişecam Fabrikaları kendi bünyesinde görevlendirmek üzere Türkiye geneli farklı illerde çeşitli kadrolarda personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilanda belirtilen kadrolara göre farklı eğitim seviyesi istenmiştir.

Bu kapsamda Türkiye Şişecam Fabrikaları tarafından yayımlanan ilana başvurular ve genel şartlar hakkında detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

BAŞVURU DETAYLARI

Peki başvurular nasıl yapılacak? İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıdaki bağlantı adresi üzerinden gerçekleştirilecektir. Söz konusu personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantı adresini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak başvurularını yapabilir ve açık pozisyonların detaylarını görebilirler. 

Başvuru adresi: https://goo.gl/1xJhVF

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların bazı şartları taşımaları gerekmektedir. Bu şartları taşımayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Bu kapsamda ilana başvuru yapacak olan adaylarda Türkiye Şişecam Fabrikaları tarafından “en az lise mezunu olmak, askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olması, kadrolara göre istenilen yaş aralığında olmak, ilanlara göre farklılık gösteren illerde ikamet ediyor olmak, özverili çalışmak, esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilmek” şartları aranmaktadır.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA