Özel Sektör İş İlanları

TUSAŞ 3 Farklı İlde En Az Lise Mezunu Personel Alımları Yapıyor

TEI- TUSAŞ Motor Sanayi, yayımladığı ilan ile 3 farklı ilde, farklı pozisyonlarda görevlendirilmek üzere personel alımları yapacağını duyurdu. Alım yapılacak pozisyonlar ve diğer detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

TEI- TUSAŞ personel alımları; Mekanik Tasarım Mühendisi, Test ve Enstrümantasyon Mühendisi, Uçuşa Elverişlilik ve Tasarım Güvence Mühendisi, Konfigürasyon Mühendisi, Malzeme ve Prosesler Mühendisliği Teknik Lideri, Sabit Parça Yapısal ve Ömür Analiz Teknik Lideri, Döner Parça Yapısal ve Ömür Analiz Teknik Lideri, Network Uzmanı, Kalite ve Sertifikasyon Mühendisi, Mekanik Bakım Teknisyeni,  Elektronik Bakım Teknisyeni pozisyonları başta olmak üzere farklı pozisyonlarda yapılacak.

ALIM YAPILACAK İLLER

TUSAŞ bünyesinde görevlendirilmek üzere alınacak personeller; Eskişehir, İstanbul ve Kocaeli’de sürekli/tam zamanlı olarak görevlendirilecek.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANILAN GENEL NİTELİKLER

TUSAŞ personel alım ilanına başvuracak adayların; teknisyen pozisyonları için en az lise mezunu olması gerekiyor. Diğer pozisyonlara başvuru yapacak adaylardan üniversite mezunu olmaları isteniyor.

Eğitim şartının yanı sıra;  Autocad ve Bilgisayar (SAP bakım modülü, MS Office, etc) programlarını kullanabilmek, teknolojik yeniliklere açık olmak, sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık olmak, dinamik çalışma ortamının gerektirdiği zamansal esnekliğe sahip olmak, temel seviye İngilizce bilen ve geliştirmeye açık olmak, hedef sonuç odaklı çalışmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, vardiyalı çalışabilecek olmak da aranılan şartlar arasında yer alıyor.

Adayların; esnek çalışma saatlerine uyabilecek olması, askerlik hizmetini tamamlamış olması, alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olması ve B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olması gerekiyor.

BAŞVURU SÜRECİNE İLİŞKİN DETAYLAR

TUSAŞ personel alım ilanına başvurular; alım yapılacak pozisyon ve illere göre farklı tarihlerde sona eriyor. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için https://goo.gl/ofodT9 linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA