Özel Sektör İş İlanları

TUSAŞ Çeşitli Kadrolarda İşçi ve Personel Alım İlanı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ), yayımladığı bir ilan ile kadrosunda eksik bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere işçi ve personel alımı yapacağını açıkladı.

Kurum tarafından yayımlanan işçi ve personel alım ilanında belirtilen alım yapılacak şehirler, yayımlanan ilana başvuru yapılabilecek boş pozisyonlar ve kurum tarafından adaylarda aranan başvuru koşullarına ilişkin detayları şöyle, 

İLANDA YER ALAN KADRO DETAYLARI

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) personel ve işçi alımlarını kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanlar ile yapıyor. TUSAŞ tarafından kariyer siteleri aracılığıyla yayımlanan işçi ve personel alım ilanında üç şehirde bulunan birimlere alım yapılacağı açıklandı. Açıklanan alım yapılacak şehirler arasında, İstanbul, Eskişehir ve Kocaeli yer alıyor.

İlana göre, kurum bünyesine 22 farklı pozisyonda personel alımı yapacak. Söz konusu pozisyonlar için ise ne kadar personel alımı yapılacağına ilişkin bilgi verilmedi.

TUSAŞ personel ve işçi alım ilanına başvuru yapacak adayların başvuru yapabileceği pozisyonlar arasında, Beyaz Yakalılar Genel Başvuru, Mavi Yakalılar Genel Başvuru, Elektrik Elektronik Tasarım Mühendisi, Programlar Mühendisi, Yazılım Mühendisi, Aviyonik Sistem Mühendisi – (Elektrik, Elektronik), Yapısal Dayanım Mühendisi (Kıdemli/Uzman), Mekanik Tasarım Mühendisi, Test ve Enstrümantasyon Mühendisi, Uçuşa Elverişlilik ve Tasarım Güvence Mühendisi, Malzeme ve Prosesler Mühendisliği Teknik Lideri, Sabit Parça Yapısal ve Ömür Analiz Teknik Lideri, Döner Parça Yapısal ve Ömür Analiz Teknik Lideri, Elektronik Bakım Teknisyeni, Motor Montaj Mühendisi kadroları yer alıyor

BAŞVURU ŞARTLARI

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) üç farklı şehirde görevlendireceğini açıkladığı personel alım ilanına başvuruda bulunacak adayların kurum tarafından belirtilen ve ilanda yer alan başvuru şartları taşımaları gerektiğini bildirdi. 

Yayımlanan ilana göre adaylara yönelik yapılan başvuru şartlarına ilişkin açıklamada şu koşullar yer alıyor. Kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (en az lise mezunu olmak, mühendis, uzman ve diğer pozisyonlar için belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak), Araç kullanabilen ve geçerli sürücü belgesine sahip (B Sınıfı ehliyet) olmak, MS Office programlarına hakim olmak, kadrolarda yer alan şehirde ikamet etmek veya edebilecek olmak, Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmamak, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak (yapmış olmak, muaf tutulmak veya tecilli olmak)

BAŞVURU SÜRECİNE DAİR DETAYLAR

Söz konusu personel alım ilanı 9 Ocak tarihinde güncellenmiş olup ilana başvurular alım yapılacak kadrolara göre farklılık göstermektedir. 

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan TUSAŞ personel alım ilanına başvuruda bulunmak isteyen adaylar, başvurularını ilanın yayımladığı site üzerinden yapabilirler. 

İlana ulaşmak için kullanabileceğiniz link; https://goo.gl/9iF9Jn

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Anormal torpil var orda. Beyaz yakalı başvuruşu yaptım mümkün değil. Siyasi torpilsiz olmuyor. Torpilsiz bulan giriyor duymak değil şahidim bu olaylara