Özel Sektör İş İlanları

TUSAŞ Lise,Önlisans ve Lisans Mezunu Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) kariyer siteleri üzerinden Mart ayı personel alım duyurusunu yayımladı. 

Yayımlanan duyuruya göre kurum en az lise mezunu olmak kaydıyla çeşitli eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuru yapabileceği kadrolarda alımlar yapılacağını açıkladı. 

TUSAŞ personel alım ilanında yer alan tüm ayrıntıları sizlerle paylaşıyoruz. işte detaylar,

ALIM YAPILACAK KADRO DETAYLARI

Haberimizin başında da belirttiğimiz gibi TUSAŞ yayımladığı personel alım ilanlarında farklı eğitim seviyelerinden mezun olan adayların başvuru yapabileceği açık pozisyonlar yer alıyor. 

Yayımlanan ilan metninde yer alan kadro detaylarına göre TUSAŞ 23 farklı pozisyonda personel alımı yapacak.

alım yapılacağı açıklanan pozisyonlar arasında şu kadrolar yer alıyor, Beyaz yakalılar başvuru, mavi Yakalılar Başvuru, Yazılım Test Mühendisi, Gömülü Yazılım Mühendisi, Motor Montaj Mühendisi, Elektronik Bakım Teknisyeni, Aviyonik Sistem Mühendisi, Network Uzmanı, Entegre Lojistik Mühendisi, Mekanik Bakım Mühendisi, Teknisyen, Yazılım Mühendisi, Mekanik tasarım Mühendisi

BAŞVURU KOŞULLARI

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanına başvuruya bulunacak adaylardan aşağıda yer alan başvuru koşullarını sağlamaları talep ediliyor. 

Başvuru şartları;

Kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olanlar (en az lise mezunu olmak, mühendis, uzman ve diğer pozisyonlar için belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak), Eskişehir veya Kocaeli’nde ikamet eden veya edebilecek olanlar, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmayanlar ve kadrolara göre tecrübeli veya tecrübesiz olmak.

Yukarıda yer alan başvuru şartlarına göre, TUSAŞ, Ekip çalışmasına yatkın ve iletişim kabiliyetleri yüksek, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştirme eğiliminde, Dokümantasyon/raporlama becerisine sahip olan adaylar tarafından yapılan başvuruların geçerli sayılacağını bildirdi.

BAŞVURULAR NE ZAMAN KADAR YAPILACAK?

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) personel alım ilanı kısa süre önce güncellenmiş olup ilana başvurular devam ediyor. Yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden yapacaklar. 

İlanlara başvuruda bulunmak için; https://goo.gl/PmRnGs (Bağlantıyı kopyalayıp internet tarayıcınıza kopyalayın)

Kamupersoneli.net – ANKARA