Özel Sektör İş İlanları

TÜVTÜRK Çeşitli Kadrolarda İşçi ve Personel Alıyor

TÜVTÜRK daha önceden yayımlamış olduğu işçi ve personel alım ilanında güncelleme yaparak çeşitli kadrolarda yeni alımlar yapacağını açıkladı.

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan işçi ve personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylara yönelik TÜVTÜRK tarafından paylaşılan tüm detayları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. İlanda alım yapılacağı açıklanan boş pozisyonlar, alım yapılacak şehirler ve başvuru süreci ve şekline dair detayları sizinle paylaşıyoruz. İlana göre,

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER VE ALIM YAPILACAK BOŞ POZİSYONLAR

TÜVTÜRK tarafından kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanında alımların 5 farklı şehirlerde bulunan kurumlara yapılacağı aktarıldı. İstanbul, Ankara, Artvin, Ardahan ve Eskişehir’de yer alan kurum birimlerine yapılacak alımlar 17 farklı pozisyonda gerçekleştirilecek. 

Lise, önlisans ve lisans düzeyinde mezun olmuş adayların başvuruda bulunabileceği personel alım ilanında açıklanan boş pozisyonlar, Müşteri Kabul Görevlisi, Satın Alma ve Süreç Geliştirme Yönetmeni, Personel Özlük İşleri Yetkili Yardımcısı, Araç Muayene Teknisyeni, Muhasebe Yönetmeni, Muhasebe Yetkilisi, Kafe Servis Elemanı, Stratejik Destek Amir Yardımcısı, Stratejik Destek Amiri, Tesis ve Projelendirme Yönetmeni, Egzoz Emisyon Teknisyeni, Bakım Onarım / Kalibrasyon Teknisyeni olarak açıklandı. 

İLANA BAŞVURU ŞARTLARI

TÜVTÜRK yayımladığı personel alım ilanında yer alan açık pozisyonlara başvuruda bulunacak adayların, ilanda açıklanan başvuru şartlarını taşımaları gerektiğini bildirdi. 

TÜVTÜRK personel alımı başvuru koşulları için açıklanan şartlar şunlardır. İlan edilen açık pozisyonlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (İlanlarda yer alan kadrolara lise önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuruda bulunabilir), Görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, muaf sayılmak veya tecilli olmak, gerektiğinde vardiyalı çalışma sistemine ayak uyduruabilcek, tercihen sektöründe 1 yıl deneyim sahibi, MS Office uygulamalarını kullanabilen, Müşteri memnuniyeti bilincine sahip, “B” sınıfı sürücü belgesi olan, Tercihen A2, D veya E sınıfı sürücü belgesine sahip, 

TÜVTÜRK yukarda yayımladığımız genel şartların dışında adayların alım yapılacak kadrolara ve çalışma sistemlerine göre belirlenen özel şartların da adaylar tarafından sağlanmasını istiyor. Bu şartlar arasında, yaş şartı, ikamet şartı, tecrübe ve deneyim şartı gibi şartlar olabiliyor. 

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

TÜVTÜRK’ün kariyer siteleri aracılığıyla yayımladığı işçi ve personel alım ilanına başvuru süreci devam ediyor. Söz konusu açık pozisyonlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar, başvurularını ilanı yayımlandığı site üzerinden başvuruda bulunabilirler.

TÜVTÜRK personel alım ilanına ulaşmak için yanda vermiş olduğumuz linki kullanabilirsiniz;

Kamupersoneli.net – ANKARA