Özel Sektör İş İlanları

TÜVTÜRK En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapacağını İlan Etti

TÜVTÜRK kariyer siteleri üzerinden yayımladığı bir ilan ile personel alımı yapacağını duyurdu. 

Farklı şehirlerde gerçekleştirilecek olan alımlarda yer alan açık kadrolar ve başvuru sürecine dair ayrıntıları sizlerle paylaşıyoruz. 

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER VE KADROLAR

TÜVTÜRK tarafından yayımlanan ilan metnine göre alımlar 4 farklı şehirde yapılacak. İstanbul, Diyarbakır, Malatya ve Muğla’da gerçekleştirilecek alımlarda ise 3 farklı pozisyonda personel alımı gerçekleştirilecek. İlan metninde yer alan açık pozisyonlar arasında ise Bakım Onarım Teknisyeni, Araç Muayene Teknisyeni, Müşteri Kabul Görevlisi kadroları olduğu duyuruldu. 

BAŞVURU KOŞULLARI

TÜVTÜRK tarafından kariyer siteleri üzerinden yayımlanan ve 3 farklı kadroda alım yapılacağı açıklanan ilana başvuruda bulunacak adayların, her ilan için ayrı ayrı belirlenen başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor. 

Başvuru koşulları sağlanmadan yapılacak olan başvuruların ise geçersiz olacağı açıklandı. İlan metninde yer alan ve adayların sağlamaları istenilen genel ve özel başvuru koşulları şu şekilde, 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İlan edilen açık pozisyonlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (İlanlarda yer alan kadrolara lise önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuruda bulunabilir), Görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, muaf sayılmak veya tecilli olmak, gerektiğinde vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilecek, tercihen sektöründe 1 yıl deneyim sahibi, MS Office uygulamalarını kullanabilen, Müşteri memnuniyeti bilincine sahip, “B” sınıfı sürücü belgesi olan, Tercihen A2, D veya E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak

TÜVTÜRK İLANINA BAŞVURULAR

Bakım Onarım Teknisyeni, Araç Muayene Teknisyeni, Müşteri Kabul Görevlisi pozisyonları için TÜVTÜRK ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden yapacaklar. Buna göre adaylar başvuru yapmak için öncelikle kariyer sitesine üye olacaklar daha sonra aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ilanlara ulaşarak başvurularını tamamlayacaklar. 

İlanlara ulaşmak ve başvuruda bulunmak için kullanabileceğiniz bağlantı; https://goo.gl/6kHcMW (NOT: bağlantıyı kopyalayın, internet satırına yapıştırın ve enter tuşuna basın.)

Kamupersoneli.net – ANKARA