Özel Sektör İş İlanları

TÜVTÜRK En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor! (Başvuru Detayları)

TÜVTÜRK yayımladığı bir ilan ile kadrosunda eksik bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. 

TÜVTÜRK tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan kadrolar, adaylarda aranan genel şartlar ve diğer ayrıntıları haberimizde aktarıyoruz.

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

* Araç Muayene Teknisyeni, Araç Muayene Teknisyeni, Operasyon Yetkili Yardımcısı, Kalite Denetim Yetkili Yardımcısı, Egzoz Emisyon Teknisyeni, Müşteri Kabul Görevlisi, 

GENEL ŞARTLAR

* Yayımlanan ilana başvuracak adayların en az lise mezunu olması, müşteri memnuniyeti bilincine sahip olması, insan ilişkilerinde başarılı ve ekip çalışmasına yatkın olması, MS Office uygulamalarına hakim olması, yoğun iş temposuna ayak uydurabilmesi ve erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin bulunmaması gerekiyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

* TÜVTÜRK tarafından yayımlanan personel alım ilanına son başvuru tarihi ilanda yer alan her bir kadro için farklılık göstermektedir. 

* TÜVTÜRK personel alım ilanı detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz,

https://goo.gl/UhxhAp

Kamupersoneli.net – ANKARA