Özel Sektör İş İlanları

TÜVTÜRK Mayıs Ayı Personel Alım İlanı (En Az Lise Mezunu)

TÜVTÜRK tarafından kariyer siteleri aracılığıyla yayımlanan ilanlarla beraber personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Söz konusu yayımlanan ilanlarda adayların en az lise mezunu olması istenilirken başvuru şartları ve kadro detaylarını sizler için derledik. Peki başvuru şartları neler? İşte detaylar…

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Yayımlanan ilanlarda ise alım yapılacak olan kadrolar;

“Müşteri kabul yetkilisi, Araç muayene teknisyeni, Teknik koordinasyon yetkilisi, Egzoz emisyon teknisyeni, Bordro ve Özlük işleri yetkilisi, Genel muhasebe uzmanı, Bakım onarım teknisyeni, Stratejik destek araç muayene teknisyeni, Satın alma ve süreç denetim yardımcısı, Kalibrasyon Teknisyeni” olarak açıklandı.

TALEP EDİLEN GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yayımlanan ilanda ise adaylardan talep edilen genel başvuru şartları arasında;

”İlan edilen açık pozisyonlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (İlanlarda yer alan kadrolara lise önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuruda bulunabilir), Görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, muaf sayılmak veya tecilli olmak, gerektiğinde vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilecek, tercihen sektöründe 1 yıl deneyim sahibi, MS Office uygulamalarını kullanabilen, Müşteri memnuniyeti bilincine sahip, “B” sınıfı sürücü belgesi olan, Tercihen A2, D veya E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak” şartlarına yer verilmiş durumda.

Başvuru yapmak için: (https://goo.gl/6bGH7Z) (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalarak ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum