Özel Sektör İş İlanları

TÜVTÜRK Türkiye Geneli Personel Alım İlanı

TÜVTÜRK, Türkiye genelinde en az lise mezunu çok sayıda personel alıyor. Alım yapılacak il ve pozisyonlar ile başvuru şartlarını sizler için derledik. İşte ilan detayları:

Alım Yapılacak Pozisyonlar:

Personel alımı, Müşteri Kabul Görevlisi, Araç Muayene Teknisyeni, Egzoz Emisyon Teknisyeni, İstasyon Amiri, Denetçi, İstasyon Amir Yardımcısı pozisyonlarında yapılacak.

Alım Yapılacak İller:

TÜVTÜRK personel alımı, İstanbul, Ardahan, Antalya, Ordu, Uşak, Kütahya, Zonguldak, Yalova, Karabük, Çankırı, Bursa, Eskişehir, Amasya, Tokat, Erzurum, Erzincan, Adana, Hatay, Rize, Kırklareli, Gümüşhane, Giresun ve Bayburt’ta yapılacak.

Adaylarda Aranan Genel Nitelikler:

TÜVTÜRK personel alım ilanına başvuracak adaylardan; en az lise mezunu olmak, MS Office programlarına hakim olmak, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak, tercihen otomotiv sektöründe tecrübeli olmak gibi şartları taşımaları isteniyor.

TÜVTÜRK personel alım ilanı detayları ve başvuru için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

http://www.kariyer.net/tuvturk-is-ilanlari-c5996-p30877/

Başvuru Süreci:

* TÜVTÜRK personel alım ilanı başvuruları 18 Nisan 2017‘de başladı ve alım yapılacak pozisyonlara göre son başvuru tarihi değişiyor.

KAMUPERSONELİ.NET