Özel Sektör İş İlanları

Vatan Bilgisayar Türkiye Geneli Personel Alımları Yapıyor

Vatan Bilgisayar, yeni bir personel alım ilanı yayımlayarak Türkiye geneli farklı il ve farklı pozisyonlarda görevlendirilmek üzere çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Satış Elemanı, Mağazalar-Genel, Satış Elemanı, Teknik Servis Elemanı, Satış&Kasa Elemanı, Engelli Personel, Depo/ Sevkiyat Şoförü, Genel Merkez- Çağrı Merkezi Elemanı

ALIM YAPILACAK İLLER

Tekirdağ, İstanbul, Afyon, Kırıkkale, Niğde, Ankara, İzmir, Düzce, Denizli, Sakarya, Trabzon, Gaziantep, Adana, Bursa, Sivas, Bolu, Kayseri, Muğla, Çanakkale, Hatay, Mersin, Elazığ, Kastamonu Şanlıurfa

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN GENEL NİTELİKLER

En az lise mezunu olmak, müşteri odaklı ve İnsan ilişkilerinde başarılı olmak, teknolojiye ve teknolojik ürünlere karşı ilgisi olmak, genç, Dinamik ve Enerjik olmak, prezantabl olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, perakendecilik ve Teknoloji sektörlerinde kariyer hedefliyor olmak, şehir dışı seyahat engeli olmamak, düzenli, titiz ve organizasyon becerisi olmak.

BAŞVURU SÜRECİ

Vatan Bilgisayar personel alım ilanı başvuru süreleri, alım yapılacak il ve pozisyona göre değişiklik göstermektedir. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

https://goo.gl/Lbj56T

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA