Özel Sektör İş İlanları

Yeni Havalimanına 1000 Personel Alımı Daha Yapılacak

İstanbul’da yapımı devam eden ve 29 Ekim tarihinde ilk etabının açılışının gerçekleştirileceği İstanbul Yeni Havalimanı için personel alımı yapılıyor. 

Peki söz konusu alım ilanında hangi kadrolardan alım yapılacağı açıklandı? İlana kimler başvuru yapabilir? İlan metnine göre başvurular nasıl yapılacak* Tüm bu soruların cevaplarını sizlerle buluşturuyoruz. 

1000 PERSONEL ALIM İLANI

Yeni Havalimanında görevlendirmek ilk etapta 3 bin 500 kişilik bir alım ilanı yayımlanmıştı. Yayımlanan ilanda 2 bin 500 kişilik alımlar gerçekleştirildi. Geriye kalan 1000 personel alımı için ise başvuru süreci devam ediyor. 

Bu 1000 personel alımı Güvenlik Görevlisi kadrosunda yapılacak. Adaylar için ayrıca 5 pozisyon için personel alımı yapılacağı açıklandı. İlana göre bu alımlar Elektrik Teknisyeni, Satın Alma ve Sözleşme Uzmanı, Havalimanı Operasyon Bakım Personeli, Kurumsal İletişim Uzmanı ve Tasarım Teknikeri kadrolarına yapılacak. 

1000 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI

Dünyanın en büyük havalimanı olma özelliği taşıyacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nda çalışmak isteyen güvenlik görevlisi adaylarından talep edilen başvuru koşullarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

5188 sayılı yasaya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip, Tercihen Sivil Havacılık (SHT 17.2) Sertifikası olan, Tercihen 35 yaşını geçmemiş, Boy kilo orantısı, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, Diksiyonu düzgün, Sözlü iletişim kabiliyeti yüksek, 8 saat vardiyalı çalışabilecek, 

İlana en lise mezunu olmak kaydıyla çeşitli öğrenim seviyelerinden mezun adaylar başvuruda bulunabilecek. İlan için başvuruda bulunacak erkek adayların askerlik görevlerini yapmış olmaları ya da muaf bulunmaları talep ediyor. İlana tecrübeli veya tecrübesiz adaylar başvuruda bulunabilecek. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlana başvurular iki şekilde yapılabilir. Adaylar öncelikle ilanın yayımlandığı kariyer portalı üzerinden elektronik olarak başvuru yapabilirler yada adaylar İGA Güvenlik A.Ş.’nin İstanbul’da bulunan ofislerine başvuruda bulunabilirler. İlan metnine ulaşmak için http://www.igairport.com/tr sitesi üzerinden yer alan Açık Pozisyonlar sekmesine tıklayarak ilanlara ulaşabilirsiniz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Ayıptır 35 yaş sınırı koymak bu hava alanı milletin vermiş olduğu vergilerle yapıldı…..