• Haberler
  • Gündem
  • Pençe Kilit harekatında roketli saldırı! Acı haber geldi: Şehitlerimiz ve ağır yaralı askerlerimiz var

Pençe Kilit harekatında roketli saldırı! Acı haber geldi: Şehitlerimiz ve ağır yaralı askerlerimiz var

Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından roketli saldırı gerçekleştirildi.Bu saldırıda şehidimiz olduğu belirtilirken şehidimizin Sözleşmeli Veteriner Er Fırat Canlı olduğu belirtildi.

Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından roketli saldırı gerçekleştirildi. Bu saldırıda şehidimiz olduğu belirtilirken şehidimizin Sözleşmeli Veteriner Er Fırat Canlı olduğu belirtildi. 19 Nisan'da terör örgütü PKK'ya karşı Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe Kilit Operasyonu sürerken operasyondan bir acı haber daha geldi. Operasyon bölgesinde teröristler tarafından roketli saldırı gerçekleştirildi. Bu roketli saldırıda ise Sözleşmeli Veteriner Er Fırat Canlı'nın şehit olduğu ifade edildi.

MSB ŞEHİT HABERİNİ VERDİ

Bunun ardından bir acı haber daha paylaşıldı. MSB'den yapılan açıklamada İs.Söz. Er Yunus KALKAN şehit olmuş, dört askerimizin de yaralandığı belirtildi. MSB tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"26 Nisan 2022 tarihinde, bir unsurumuza teröristlerce yapılan roketatar saldırısında kahraman silah arkadaşımız İs.Söz. Er Yunus KALKAN şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır"

CENAZESİ YARDIN DEFNEDİLECEK

Yunus Kalkan'ın şehadet haberi Hatay'ın Yayladağı ilçesindeki ailesine ulaştı. Yetkililer, Çamaltı Mahallesi'nde yaşayan baba Mehmet ve anne Melahat Kalkan'a oğullarının şehadet haberini verdi. Şehidin baba evine Türk bayrağı asıldı. Bekar olan 21 yaşındaki şehidin cenazesinin yarın öğle namazı sonrası Yayladağı Asri Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme