Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliği Değişikliği Resmi Gazete'de Yayımlandı
Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik ile 17/6/2004 tarihli ve 25495 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliğinin 20 nci maddesinin birinci fıkrasının (n) bendi değiştirildi.Değiştirilen bend şöyle: ' Kurumsal bilişim sistemi il
Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik ile 17/6/2004 tarihli ve 25495 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliğinin 20 nci maddesinin birinci fıkrasının (n) bendi değiştirildi.
Değiştirilen bend şöyle:
" Kurumsal bilişim sistemi ile endüstriyel kontrol sistemlerini TS ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi standardına uygun bir şekilde işletmek, TS ISO/IEC 27001 standardına uygun faaliyet gösterdiğini Türk Akreditasyon Kurumuna akredite olmuş bir belgelendirme kurumuna ispat ederek sistemlerini belgelendirmek ve söz konusu belgelerin geçerliliğini sağlamak, TS ISO/IEC 27001’e göre kuracakları Bilgi Güvenliği Yönetim Sisteminde TS ISO/IEC 27002 Uygulama Rehberine ek olarak ISO/IEC TR 27019 rehber dokümanını da referans almak,”
Değiştirilen bendin yanı sıra söz konusu yönetmeliğe şu madde eklendi:
Rafinerici lisansı sahibi tüzel kişiler 20 nci maddenin birinci fıkrasının (n) bendi kapsamındaki yükümlülüklerini 31/12/2017 tarihine kadar tamamlamakla yükümlüdür.”
Bakmadan Geçme





