Politika

9 Haziran Resmi Gazete Bakanlıklara Ait Atama Kararları

9 Haziran 2016 Perşembe tarihli Resmi Gazete ilanında Bakanlıklara ait atama kararları yer aldı. İşte o atama kararları..

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan (Guvernör) Yardımcılığına Murat Uysal’ın atanması ilgili kanunlar gereği uygun görülmüştür.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Recep Akgündüz atanması ve bu sebeple oşalacak olan Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Elmas Yaşar Bostancı’nın atanması ilgili maddeler gereği uygun görülmüştür.

Gıda, tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Bitkisel Üretim Genel Müdürü Mevlüt Gümüş’ün atanması ilgili maddeler gereği uygun görülmüştür.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine, Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanı Halil İbraim Gül’ün atanması ilgili maddeler gereği uygun görülmüştür.

Maliye Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Müsteşar Yardımcısı İsa Coşkun’un atanması ilgili maddeler gereği uygun görülmüştür.

Sağlık Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Müsteşar Yardımcısı Dr. Yasin Ayfer Erkoç2un atanması ilgili maddeler gereği uygun görülmüştür.

Maliye Bakanlığından görevden alınma kararları:

Bayburt Defterdarı Davut Karadağ’ın,
Erzurum Defterdarı İsmet Tapar’ın,
Kırklareli Defterdarı Sacide Şakar’ın
Başka bir göreve atanmaj üzere bu görevlerinden alınmaları ilgili maddeler gereği uygun görülmüştür.

Kamupersoneli.net  | Ankara