Politika

AK Parti'den MHP'den Aday Olacağı İddia Edilen Melih Gökçek İle İlgili Açıklama

Siyaset dünyasına gün içinde bomba gibi düşen Melih Gökçek iddiaları ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Melih Gökçek’in, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Ankara Büyükşehir Belediyesi  Başkanlığı için adaylık iddiaları sonrası AK Parti’den açıklama geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Melih Gökçek’e dair yapmış olduğu açıklamasında, Gökçek ile görüştüğünü ifade ederek son gelişmeleri aktardı. 

AK PARTİ’DEN MELİH GÖKÇEK AÇIKLAMASI

MHP ve AK Parti arasındaki ittifakın yerel seçimler özelinde sona erdirilmesinin ardından MHP’ye dair çok konuşulan bir iddia ortaya atılmıştı. Söz konusu iddialara göre, MHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Melih Gökçek’i aday göstereceği belirtilmişti. Ortaya atılan bu iddialara ise AK Parti kanadından açıklama geldi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki adaylık konusu ile ilgili Melih Gökçek ile bir görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı. Mehmet Özhaseki konuşmasında Melih Gökçek’in Ak Partili olduğunu ifade ettiği konuşmasında şu sözleri aktardı. “Melih Gökçek bey ile görüştüm. ‘Bana yapılmış resmi bir teklif yok. Ben AK Partiliyim’ dedi. Melih Gökçek bey bir ekoldur. Kimse emeklerini inkar edemez.”

Kamupersoneli.net – ANKARA