Politika

AK Parti'den Yerel Seçim Açıklaması 'Türkiye'nin Her Yerinde Çok İddialıyız'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir gerçekleştirmiş olduğu bazı ziyaretler kapsamında yerel seçimler konusuna dair açıklamalarda bulundu. 

Bu konuda çok önemli ifadeler kullanan Erkan Kandemir, çok büyük bir liderin arkasında saf tuttuklarını ifade ederek yerel seçimlerde başarı elde edileceğini ifade etti. 

AK PARTİ’DEN YEREL SEÇİM AÇIKLAMASI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti teşkilatlarına yönelik yapmış olduğu ziyaretlerinde partililere seslendi. Makam ve mevkiye talip olmadıklarını söyleyen Erkan Kandemir, yerel seçimler için çok çalışma vurgusunda bulundu. AK Parti teşkilatlarının yerel seçimler için büyük bir çaba harcayaklarını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir bu çalışmanın sonucunun ise başarı olacağını söyledi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir yerel seçimlere dair açıklaması şu yönde,

“Önümüzde yerel seçimler var. İnşallah Türkiye’nin her yerinde AK Parti çok iddialı. Her yerinde inşallah geceli gündüzlü çalışmayla teşkilatımız heyecanını sahaya yansıtacak. İnşallah sadece kahraman kentimiz Maraş’tan değil Türkiye’nin dört bir tarafından AK Parti hareketinin gümbür gümbür sevinç seslerini hep birlikte izleyeceğiz. Tabii burada iş bize düşüyor. Teşkilattaki arkadaşlarımıza düşüyor.”

Kamupersoneli.net – ANKARA