Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan: Uyanış ve Diriliş'ten Sonra Artık Şahlanış Dönemindeyiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun’da ailesinin mahallesinde iftar programına katıldı. Burada iftar programına katılan halka seslenen Çiğdem Karaaslan, milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçim sürecini değerlendirdi. 

‘ARTIK ŞAHLANIŞ DÖNEMİNDEYİZ’

Çiğdem Karaaslan iftar programı kapsamında yapmış olduğu açıklamalarında AK Parti’nin iktidar olduğu süre boyunca yapmış olduğu hizmetlere değindi. 

16 yılda Türkiye’nin 3 buçuk kat büyüdüğüne dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan uyanış ve diriliş dönemlerinin geride kaldığını artık şahlanış dönemine geçildiğini söyledi. Seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarında da AK Parti’nin çok sayıda projesi olduğunu hatırlatan Karaaslan şu ifadeleri kullandı.

“AK Parti olarak 16 yıldır iktidardayız. 16 yıldır her şeye rağmen bütün hainlere rağmen Türkiye’yi üç buçuk kat büyüttük. Şimdi diyoruz ki, bunlar uyanıştı, dirilişti ama şimdi şahlanış dönemine geçiyoruz. Bir birikimimiz var, büyük bir tecrübemiz var. Başımızda bir dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan var. Bugün bütün mazlumların elini tutan, batılı ülkelerin bile, ‘böyle bir lider bir daha gelmez, sahip çıkın’ dedikleri bir liderle aynı yolda yürüyoruz. Bu, bizler için çok büyük bir onur. Ülkemiz için, kentlerimiz, ilçelerimiz ve köylerimiz için yapacak daha çok projelerimiz var. Tek bayrağın altında tek devlet olarak yaşamaya devam edeceğiz. Bu vatan hepimizin. Şehitlerimizin bir emaneti bu ülke, bunun için biz varız diyoruz.”

Kamupersoneli.net – ANKARA