Politika

AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül Kimdir?

AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül Lise öğrenim hayatını memleketi Nizip İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Daha sonra lisans öğrenimi için Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesine Gelen Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül Ankara’da Hukuk Fakültesini bitirdi. Refah ve Fazilet Partilerinde Ankara il gençlik Kolları’nda yönetim kurulu üyeliği de yapmıştır.
 

Saadet Partisi’nde genel başkan yardımcılığı da yapan Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, 2003-2010 yılları arasında Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi olmuştur. 2010 ile 2012 yılları arasında HAS PArti kurucular kurulu üyesi olarak görev almıştır. HAS parti ve AK partinin birleşmesinden sonra 30 Eylül 2012 yılında yapılan AK Parti 4. Olağan kongresi sonrasında AK Parti MKYK üyesi olarak seçilmiştir. 13 Eylül’de 2015 tarihinde yapılan MKYK toplantısının hemen ardından AK Parti Genel Sekreteri olan Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül evli ve 3 çocuk sahibidir.

Bir Yorum

  1. SAADET PARTİSİNDE GNL BŞN YARDIMCILIĞI YAPMAMIŞTIR AKPLİLERİN SAADET PARTİSİ VE FİKİRLERİYLE ALAKASI YOKTUR SAADET İSLAM ÜLKELERİ BİRLİĞİNİ KURARAK ÖNCE MÜSLÜMANLAR SONRADA TÜM DÜNYA İÇİN ÇALIŞMAKTADIR YAŞANABİLİRBİRTÜRKİYE VE YAŞANABİLİR BİR DÜNYA İSTEMEKTEDİR AKPİSE AB HRİSTİYAN BİRLİĞİNE GİRMEK İÇİN AB UYUMYASALARIYLA İSLAMA UYUMSULUK YASALARI YAPAN ZİNAYI FAİZİ DOMUZU EŞCİNSELLİĞİ SERBEST BIRAKAN BİR BOP PROJESİ PARTİSİDİR