Politika

Mustafa Elitaş: AK Parti'nin 320 Milletvekili Kazanacağını Tahmin Ediyoruz

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, 24 Haziran seçimleri hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Mustafa Elitaş yaptığı açıklamalarında AK Parti’nin seçimlerde sonra 320 milletvekili kazanacağını belirtti.

AK Parti Kayseri 2. sıra milletvekili adayı olan Mustafa Elitaş, seçim bölgesinde çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili aday listelerinin belli olmasının ardından Mustafa Elitaş Kayseri’de çalışmalarını başlattı. Mustafa Elitaş AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları’nın Kayseri Cumhuriyet Meydanı’ndaki standını ziyaret etti.

Mustafa Elitaş çeşitli açıklamalar yaptı. Elitaş yaptığı açıklamalarında “24 Haziran’dan sonra nasıl bir Meclis tablosu ile karşılaşacağız?” sorusunu yanıtladı. Bu bağlamda Elitaş açıklamalarında Parlamento’da yine AK Parti’nin çoğunluğu elde edeceğini dile getirdi.

AK PARTİ’NİN 320 CİVARINDA MİLLETVEKİLİ KAZANACAĞI TAHMİN EDİLİYOR

Mustafa Elitaş seçimlerde AK Parti’nin 320 civarında milletvekili kazanacağını tahmin ettiklerini ifade ederek açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Milletimiz ne takdir eder, onun hakkında bir şey söylemek mümkün değil ama MHP’nin de desteğiyle birlikte inşallah TBMM’de büyük bir çoğunluğu elde etmiş olacağız.”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA