Politika

AK Parti'li Turan'dan Önemli Açıklama: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı İstiyorlar

Ak Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı tarafından, Çanakkale Öğretmenevi bahçesinde bayramlaşma programı düzenlendi. Burada AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan çeşitli açıklamalarda bulundu.

Bülent Turan açıklamalarında 15 Temmuz’da, Gezi’de, orada burada durduramayanlar, haksız ekonomik verilerle Rusya, Çin gibi adımları gözden geçirmeyi sağlayacaklarını bunun olmayacağını ifade etti. 

Konu ile ilgili olarak Bülent Turan açıklamalarının devamında “Bu ülkenin geleceğini sadece Türk milleti belirleyecek, sadece Çanakkaleliler bu milletin 81 milyon evladı belirleyecek. Başka ülkenin burada operasyon yapma imkanı yok.” ifadelerine yer verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I İSTİYORLAR

Ayrıca Bülent Turan bunların papazı değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı istediklerini ve alamayacaklarını vurguladı. Bu konu hakkında Bülent Turan açıklamalarında “Bunlar o papazı değil, Erdoğan’ı istiyorlar. Alamayacaklar kardeşim. Bu millet olduğu müddetçe, sahip çıktığı müddetçe alamayacaklar” ifadelerini kullandı.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA