Politika

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Oy Oranını Açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal TRT Haber canlı yayınına katıldı. Burada seçim gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Mahir Ünal merak edilen sorulara yanıt verdi. 

SEÇİM SÜRECİ AÇIKLAMASI

AK Parti’nin seçim sürecine dair açıklamalarda bulunan Mahir Ünal bir taraftan seçim çalışmalarını yürütürken bir yandan da devlet yönetimini hayata geçirdiklerini ifade etti. 

“Benim gördüğüm şu, erken seçim tarihi açıklanmadan önce kongre çalışmalarımızı tamamlamıştık. Şu anda bizim sahada her şey yerli yerinde. Dün itibarıyla yasaklar da kalktı ve tüm illerde açık havalarımızı girdik. Benim gördüğüm şu anda kampanya gayet güzel gidiyor.”

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dair de yorumlarda bulunan Mahir Ünal seçimin ikinci tura kalmayacağını ifade etti. Bu süreçte muhalefet partilerine dair de açıklamalarda bulunan Mahir Ünal “(Cumhurbaşkanlığı seçimi) İkinci tura kalma ihtimalini görmüyorum. Zaten onlar da görmüyor. Analiz yaptığımızda şunu görüyorum, zaten cumhurbaşkanlığı seçimini kaybettiklerini anlayınca milletvekilliği için ittifak kurdular. İnşallah seçim ilk turda tamamlanacak ve 24 Haziran’da yeni bir dönem başlayacaktır.” ifadelerini kullandı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN OY ORANI YÜZDE 53-55 BANDINDA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oy oranına dair yapmış olduğu açıklamalarında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti’den fazla oy aldığını vurguladı ve bu seçimlerde yüzde 4 gibi bir fark olmasının beklendiğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oylarının da saha anketlerine göre yüzde 53-56 bandında olduğunu aktardı. Biz cumhurbaşkanımızı yüzde 55’in üzerindeki oyla seçmeliyiz ki kimsenin bahanesi kalmasın”

Kamupersonel.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Sen belediyeye kadroyu verme'de bandını gorusun