Politika

AK Parti Sözcüsü Ünal: Dokuzuncu Yenilgisini Aldı Ben Yenilmedim Diyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Burada gündeme dair açıklamalarda bulunan Mahir Ünal, 24 Haziran seçim sonuçlarına ilişkin bazı değerlendirmelerde bulundu. 

ARTIK ŞAHLANMA DÖNEMİ

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal katıldığı bir etkinlik kapsamında yapmış olduğu seçimlerden alınan sonuçların ardından artık şahlanma dönemine girildiğini ifade ederek bu alanda çok çalışması gerektiğini vurguladı. Mahir Ünal geçmiş dönemde yaşanan sıkıntılara da dikkat çektiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı. 

“Biz bir aileyiz. Mahalle başkanından sandık müşahidine, kadın kollarından gençlik kollarına, ilçe başkanından il başkanına, belediye başkanına, milletvekiline varıncaya kadar hepimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın neferleriyiz. Bizim işimiz gücümüz bu aziz milleti ayağa kaldırmaktır. Biz, önce baskılara, yasaklara direndik. Mücadele ettik, sabrettik, dua ettik ve Allah 2002’de bu aziz milletin iradesini iktidara taşıdı. Önce direndik iktidar olduk, iktidarla beraber 16 yılda bu neferler adeta Türkiye’yi diriltti. Dirildik. Şimdi inşallah şahlanma ve yükselme dönemi başlıyor.”

DOKUZUNCU KEZ YENİLDİ AMA BEN YENİLMEDİM DİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan seçim açıklamalarını eleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal dikkat çeken açıklamalarda bulundu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun dokuzuncu kez yenildiğini hatırlatan Mahir Ünal “Biz seçimden önce ‘CHP sandığa saygı duysun, demokrasiye saygı duysun, seçimlere saygı duysun’ dedik. ‘Kemal Kılıçdaroğlu 9. yenilgisini alacak, buna hazır olsun’ dedik. Ne yaptı? Dokuzuncu yenilgisini aldı ama ‘ben yenilmedim’ diyor. Şimdi yetmedi ‘demokrasiye, milletin iradesine saygı duymuyorum, bu milletin seçtiği cumhurbaşkanını tebrik etmem, seçmen diken suladı’ diyor. Seçmenin iradesine böyle bir hakaret yapılır mı?” açıklamalarında bulundu. 

Kamupersoneli.net – ANKARA