Politika

AK Parti Sözcüsü Ünal Son Anket Sonuçlarını Açıkladı: İkinci Tur İhtimali Yok

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal TRT Haber kanalına katıldı ve burada cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. 

“İKİNCİ TUR İHTİMALİ YOK”

Mahi Ünal burada yaptığı açıklamalarında 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimler hakkındaki anket sonuçlarını değerlendirdi. Mahir Ünal geçmiş dönemlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti’den fazla oy aldığını anlatarak bu seçimlerde yüzde 4 gibi bir fark olmasının beklendiğini ve yapılan saha anketlerine göre de cumhurbaşkanlığı konusunda yüzde 53-56 bandında oy beklendiğini ikinci tur ihtimalinin olmadığını ifade etti.

“İNŞALLAH KAZANACAĞIZ”

Ayrıca konu ile ilgili olarak AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklamalarının devamında kimsenin bahanesi kalmaması için cumhurbaşkanının yüzde 55’in üzerindeki oyla seçilmesi gerektiğine ilişkin bir algının oluştuğunu ifade etti. Ayrıca Mahir Ünal açıklamalarında muhalefeti eleştirdi ve şu ifadeleri kullandı:

“Çıkacaksın yenileceksin, çıkacaksın yenileceksin. 8 kez seçim kaybetmişsin, 8 defa kaybedilmiş bir seçimin bahanesi olmaz. Hatta bu mağlubiyetler sayın Muharrem İnce’yi kızdırmıştır. Muhalefet tüm seçimleri kaybetti. 24 Haziran günü de cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimini de inşallah kazanacağız.”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA