Politika

AK Partili Eski Belediye Başkanı İki Ortağını Vurdu

Mehmet Kertiş, aynı zamanda çiçek serası işletiyordu. Alacak meselesinden dolayı tartıştığı eski iki ortağını tabancayla vurarak öldürdü. Ardından jandarmaya teslim oldu. 

Tokatbaşı mevkisinde Mehmet Kertiş’e (56) ait seradan silah sesleri duyan vatandaşlar, durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, ilçede esnaflık yapan Güray Seven’in (45) öldüğü ve Salih Bal’ın (30) yaralandığını belirledi. Bal, kaldırıldığı Bayındır Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kertiş ile yaşamını yitirenlerin ortak iş yaptıkları ve alacak meselesi nedeniyle aralarında bir süredir husumet bulunduğu öğrenildi. Mehmet Kertiş’in ise jandarma karakoluna teslim olduğu belirtildi.

Kamu haberleri, sınavlar, güncel, siyasi, kültür sanat, teknolojik, spor, bilimsel ve daha birçok konudaki olaylardan haberdar olmak için her zaman ki gibi kamupersoneli.net sitesini takip edebilirsiniz. Dünya’yı avuçlara taşıyan telefonlarınıza, android uygulamamızı yüklemeniz takip etmekte fayda sağlayacaktır.Ayrıca Twitter üzerinden #kamupersoneli hashtagi ile dile getirilmesini istediğiniz herşeyi bizlere ulaştırabilir, sosyal medyada da kamu gündeminden haberdar kalmaya devam edebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara