Politika

Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Senden Büyük Allah Var

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kişisel twitter hesabı üzerinden farklı açıklamalarda bulundu.

Erdoğan ve MHP ittifakı hakkında değelendirmeler yapan Akşener, enflasyon rakamlarıyla da alakalı olarak detayları paylaştı…

Meral Akşener’in açıklamalarından satır başları;

Kayı’dan İYİ’ye, kutlu yürüyüşümüzde artık milletin meclisindeyiz.  Burada salonlarımız kilitlenemeyecek, elektrikler kesilemeyecek.  Buraya çöp kamyonu sokamayacaklar.  Burada cesurların sesini asla kısamayacaklar.  Yetkileri gasp edilmiş olsa da, bu meclis hâlâ gazi meclistir.

AK PARTİ VE MHP İTTİFAKI KÖLE SAHİP İLİŞKİSİDİR

Fetö’nün siyasi ayağının araştırılması için önerge verdik.  Bu önergemiz AKP ve MHP’nin oylarıyla reddedildi.  Bunların ilişkisi ittifak olmanın ötesine geçmiştir.  Bunlar artık birbirine mecburdur.  Bu, köle-sahip ilişkisidir.  Küçük ortak büyüğün mütemmim cüzü haline gelmiştir.

Türkiye’yi uçuruma sürükleyen bu AKP-MHP ikilisi, şimdi de “af” tasarısıyla gündemi meşgul ediyor.  Taktik hep aynı.  Başrol oyuncusunun aklına bir şey geliyor.  Yancısı da kendi bulmuş gibi dillendiriyor.

SARAY YANCISINDAN DA MİLLYETÇİ OLMAZ

“Tekeden süt çıkmaz” diye uzun uzun anlatıyordu ya hani. Tekeden süt çıkmaz ama bilinsin ki,  Saray yancısından da milliyetçi olmaz!  Milliyetçiden saray paspası olmaz!  Milliyetçiler ipeğe sarılı çeliktir.  Ne yana çeksen o yana uzayan lastik adamlardan milliyetçi olmaz, olamaz!

Peşinen söylüyorum;  Bu af hikayesini getirir de Fetö’nün kodamanlarının salıverilmesine bağlarsanız, dünyayı size dar ederim, bilesiniz!

DAMAT AMERİKAN ŞİRKETİYLE ÇALIŞMAYA KARAR VERDİK DEDİ

“ABD ile mücadele ediyor” havası satan bu beyler, meğer düşman dedikleriyle saman altından su yürütüyormuş. Tayyip Erdoğan çıktı dedi ki; “Ekonomimizdeki tablonun Amerikayla ilgisi yok.”  Ne zaman söyledi bunu?  Damat, “Amerikan şirketiyle çalışmaya karar verdik” dedikten sonra.

Bu, ikinci kozmik oda vakasıdır!  Bu, kapitülasyonların hortlatılmasıdır!  Bu, Duyun-u Umumiye’nin tekrar kurulmasıdır. 

TÜRK MİLLETİNE SÖZ VERİYORUM DEVLET KODLARINI ABD’YE AKTARILANLARI AFFETMEYECEĞİZ

Türk Milleti’ne söz veriyorum:  Bunu imzalayan, uygulayan ve devletin kodlarını ABD’ye aktaranları affetmeyeceğiz.  Günü geldiğinde kesinlikle yargılayacağız.

Üç ay boyunca “ABD bize ekonomik saldırı yapıyor” diyeceksin.  Sonra “Bu ekonomik krizin papazla ilgisi yok” deyip, Türk Devleti’nin ekonomi yönetimini Amerikan şirketine vereceksin. 

Yok öyle yağma!  Sayıştay denetleyemeyecek.  TBMM denetleyemeyecek.  Ama Amerikalı denetleyecek!

Sayın Erdoğan, ABD’den kimlerle, ne konuştun da, devlet yönetimini Amerikan şirketine teslim ediyorsun? Kime, neyin diyetini ödüyorsun?  Bu anlaşmaya neden ihtiyaç duydun?  “Ben yüzüme gözüme bulaştırdım, gelin şu işe bir el atın” diye, neden ta Amerika’dan adam çağırıyorsun?

Hazırlanan Yeni Ekonomik Programda 

– Vatandaş yok! 
– İşsizlikle mücadele yok! 
– Özel sektör yok! 
– Yapısal dönüşüm yok! 
– Şeffaflık, hesap verme yok! 
– Denetim yok! 

Daha fazla vergi, daha fazla bürokrasi var! Ekonomimizi ve devlet kurumlarımızı ABD’ye teslimiyet var!

Buradan çağrımı tekrarlıyorum;  Hepimiz aynı gemideyiz ve gemi hızla su alıyor.  Gelin, Meclis’teki tüm partiler bir araya gelip, teşhis ve tedaviyi birlikte konuşalım.  Sorumlusu değiliz ama sorunumuz ortak.  Ne gerekiyorsa elbirliğiyle yapalım.

İYİ PARTİ BU KRİZİN MİLLETE BAĞLI DEĞİL KRİZİN SORUMLULARINA KESİLMESİ İÇİN ÇABA VERECEKTİR

İYİ Parti, bu krizin faturasının Türk Milleti’ne değil, krizin sorumlularına kesilmesi için çabalayacaktır.  İYİ Parti, iktidarın darboğazdan çıkabilmek için dış politikada millî menfaatlerimize aykırı ve telafisi mümkün olmayan kararlar almasını engellemek için çalışacaktır.

Hanedana kriz yok.  Hanedanın bol keseden ihale dağıtıp, semirttiği tosuncuklara yok.  Sayın Erdoğan, çık sarayından.  İn şatafatlı arabandan.  İn 500 milyon dolarlık uçağından.  Halkın arasına karış da, bak bakalım, kriz var mı?

ERDOĞAN BAK BAKALIM KAÇ KEPENK KALKMAMAK ÜZERE İNİYOR?

Sayın Erdoğan, bak bakalım kaç kepenk kalkmamak üzere iniyor?  Kaç evde çocuklar aç yatıyor?  Ekonomi buz kesti, yaptığın doğalgaz zammıyla, ocaklar da buz kesiyor.  Karış halkın arasına da, göstersinler sana krizi!

Sayın Erdoğan’a çağrımdır;  Yaptığın işin sorumluluğunu üstlen.  Ahlak bunu gerektirir.  Kendine Tatar Ramazan süsü veriyorsun ama her yaptığını başkasının üstüne atıyorsun.  Aklımızla alay etmeyi bırak!

ENFLASYON ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR

Enflasyon almış başını gidiyor.  Hiçbir şeyi iki gün üst üste aynı fiyata alamıyoruz.  Lokmalarımız küçülüyor. Öğünlerimiz eksiliyor.  Çiftçi perişan, esnaf perişan, sanayici perişan, çalışan perişan.  Zengini iyice zenginleştirdin, fakiri iyice fakirleştirdin.

Son dönemde İş Bankası ile gündeme gelen, sinsi bir çalışma daha var.  İktidarın, bünyesinde özel sandıkları ve vakıfları olan kurumları iki hafta önce bir toplantıya çağırdığı söyleniyor.  6 banka ile 10 kurumun, on binlerce çalışanı ve emeklisinin haklarına göz mü diktiniz?

Anayasa ve yasaların güvencesindeki haklar gasp edilemez.  Uluslararası yatırımcı gözünde güven kazanmak için, Amerikalı şirkete milyonlar ödeyeceğinize, mülkiyet hakkının dokunulmazlığına riayet edin!

Biz, zalim idarecinin yüzüne karşı hakikati söylemeyi en büyük cihad bilen peygamber sevdalılarıyız.  Ve işte yüzüne karşı haykırıyoruz:  Adaletsiz ve kifayetsizsin!  Türkiye’nin sırtında yüksün!

1934 yılında, binlerce yıllık devlet geleneğine sahip İran’a uçak hediye eden bir Türkiye vardı.  2018 yılındaysa, 100 yıl önce Osmanlı hakimiyetindeki Katar Emirliği’nden hediye uçak kabul eden bir Türkiye’ye geldik.  Bu, her Türk vatandaşı için, bir utanç kaynağıdır.

EY TAYYİP ERDOĞAN SEN NASIL İMAM HATİPLİSİN

Ey Tayyip Erdoğan!  Bu nasıl bir şatafat düşkünlüğüdür?  Sen nasıl İmam Hatiplisin?  Hz. Ömer’in mumunu ne çabuk unuttun!  Peygamber efendimizin, vücudunda izi kalan kuru bir hasırda uyuduğunu ne çabuk unuttun!  Sayın Erdoğan, lüks uçaklarla değil milletin derdiyle ilgilen!

Kaza deyip geçtiğin tren katliamıyla ilgilen!  Çocuğuna pantolon alamayınca canına kıyan İsmaillerle ilgilen!  Kaçırılıp istismar edilen çocuklarla ilgilen!  Yurt bulamadığı için perişan olan öğrencilerle ilgilen!  İş bulamadığın gençlerle ilgilen!

Tek bir kişi, onun sözde hanedan ailesi ve etrafındaki bir avuç fırsatçı tarafından  hâkimiyet altına alınmaya çalışılan Türk Devleti’ni,  İYİ Parti olarak, gerçek sahibi Türk Milleti’ne iade edeceğiz!

ERDOĞAN HESAP VAR 

Hayrına sana hatırlatıyoruz; ölüm var, Sayın Erdoğan.  Hesap var, Sayın Erdoğan.  Hepimiz için ölüm var, hepimizi bekleyen bir mizan var. 

SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Dürüst ol. Adaletli ol. Merhametli ol.  İşi ehline ver.  Şaşırma ve unutma, senden büyük Allah var.

16 yıldır yönettiğin ülkede kağıt bile üretilmiyor.  Devletin resmî gazetesini basamıyorsun artık.  Bir futbol turnuvasını düzenleyecek kadar bile itibar bırakmadın ülkede.  Şekeri peşkeş çekiyorsun, buğdayı ithal ediyorsun, millete besmelesiz et yediriyorsun.

Kamupersoneli.net I ANKARA