Politika

Başbakan Binali Yıldırım'dan Abdullah Gül Yorumu

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir Alsancak garında, CNN TÜRK’te Erdoğan Aktaş’ın moderatörlüğünü yaptığı gazetecilerin de katılımıyla “Başbakan İle Gündem'” ortak canlı yayınına katıldı ve çeşitli açıklamalarda bulundu.

ABDULLAH GÜL YORUMU

Başbakan Binali Yıldırım burada yaptığı açıklamalarında Abdullah Gül hakkında çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Buna göre Başbakan Binali Yıldırım yaptığı açıklamalarında “Abdullah Gül’ün adaylığından bize ne? Aday olacaksa olur, olmayacaksa olmaz. Yarın bir açıklama yapacakmış galiba ben değerlendirmelerimi yaptım. AK Parti ona bütün makamları verdi sonrası tekrara giriyor” ifadelerine yer vererek Abdullah Gül’ün başından beri ben partimin emrindeyim demesini beklediğini ifade etti.

Ayrıca Başbakan Binali Yıldırım yaptığı açıklamalarında Cumhurbaşkanlığı seçiminde esasında o dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hiçbir faninin yapamayacağı şeyi yaptığını partim daha önemli burada yapacak çok iş var diye büyük bir fedakarlık gösterdiğini ifade etti.

BAŞ DÖNDÜRÜCÜ TRAFİĞİN BİR ANLAMI YOK

Konu ile ilgili olarak bütün konuşmalarda arkadaşların sen geç demelerine rağmen bunu yaptığını ifade eden Başbakan Binali Yıldırım ‘Ben partimin yanındayım’ demesi gerektiğini bir haftadaki baş döndürücü trafiğin bir anlamı olmadığını ifade etti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA