Politika

Başbakan Yıldırım'dan Muharrem İnce'ye: Yerli Araba Projesini İptal Edeceklermiş İşleri Güçleri Yıkmak, Bozmak

Başbakan Binali Yıldırım Giresun’da miting düzenledi.

Başbakan Yıldırım muhalefet partilerini eleştirirken 16 yıl içerisinde AK Parti’nin yaptığı hizmetlere yönelik ifadelerde bulundu.

Başbakan Yıldırım’ın açıklamalarından satır başları;

GÜÇLÜ TÜRKİYE DURMAK YOK YOLA DEVAM

Değerli kardeşlerim, muhalefetin ayarı bozuldu. Ayarları bozuldukça iftira üstüne iftira atıyorlar. Oysa Cumhur İttifakı 15 Temmuz’da darbecilere karşı çıkan, demokrasiyi savunan, gücünü milletten alan bir ittifaktır. Güçlü Türkiye için durmak yok yola devam.

Türkiye son 16 yılda AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde büyük başarılara imza attı. Dünyada 10 yılda yapılan 10 tane büyük proje var.

Size bir müjde vereyim. Bu 10 projenin 6 tanesini Türkiye yaptı. Bize bu yakışır.

Bizler söz milletimize söz verdik ve sözümüzü tuttuk. Şehir hastaneleri, havalimanları, yollar, tüneller ve köprüler inşa ettik. Avrupa’da olmayan projeler yaptık. Bunları milletimizin geleceğini aydınlatmak için yapıyoruz. Şehirlerimizin hepsini doğalgazla buluşturduk.

Millet iktidarı olan AK Parti ile bu hayaller gerçek oldu. Giresun’un yeşilliğine yeşillik katacak olan bir “Millet bahçesi” yapacağız. Karadeniz-Akdeniz yolu projemizle birlikte Giresun’u Osmaniye’ye bağlayacağız.

MUHALEFETİN VİZYONU YETMEZ

Muhalefetin bu projelere vizyonu yetmez. Laf üstüne laf. Ama AK Parti hep taş üstüne taş, hizmet üstüne hizmet.

Giresunlular, siz her şeyin en iyisine ve en güzeline layıksınız. Sizler birlik ve beraberlik için elinizden gelen desteği veriyorsunuz. AK Parti’mize hep destek verdiniz.

Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne “Evet” dediniz. Şimdi sıra milletin adamı olan Recep Tayyip Erdoğan’ı yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı yapmaya hazır mıyız? Meclisimizi daha da güçlendirmeye hazır mısınız?

Güçlü meclis, güçlü hükümet demektir. Güçlü demokrasi demektir. Cumhur İttifakı güçlü demokrasi, güçlü hükümet demektir.

Türkiye’nin yolunu açacak çok daha güzel şeyler olacak. Projelerimize devam edeceğiz. Vesayetler tamamen yok olacak. İstikrar ve güven kalıcı hale gelecek

YERLİ ARABA PROJESİNİ İPTAL EDECEKLERMİŞ

Yerli araba projesini iptal edeceklermiş; işleri güçleri yıkmak, bozmak, yapılan projeleri durdurmak. Terörü Türkiye’nin gündeminden çıkarmaya ahdettik, yemin ettik, ant olsun ki çıkaracağız.

Artık terörün beli büyük oranda kırıldı. Ekonomik hamlelerle, Türkiye’ye ayar vermek isteyenlerin ayarını bozacağız” ifadesini kullandı.

Kamupersoneli.net I ANKARA