Politika

Bir İYİ Parti Kurucu Üyesi Daha İstifa Etti !

BİR İSTİFA DAHA GELDİ

İYİ Parti’de dün kurucu üyeler Yusuf Halaçoğlu, Özcan Yeniçeri ve Nevzat Bor da istifa etmişti. İstifalara bugün bir yenisi daha eklendi. İyi Parti kurucu ve Genel İdare Kurulu üyesi emekli Emniyet Müdürü Mehmet Fatih Eryılmaz’da partisinden istifa etti.

İYİ Parti kurucu ve GİK üyesi 15 Temmuz gazisi emekli emniyet müdürü Mehmet Fatih Eryılmaz yaptığı açıklamasında partisindeki görevinden istifa ettiğini ifade etti.

YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Mehmet Fatih Eryılmaz yazılı bir açıklama yaptı. Eryılmaz yazılı açıklamasında Kem aletle kemalat olmayacağını ifade ederek ortaya koydukları ilkeleri ilk kendileri çiğneyenler, çiğnedikleri ilkelerle beraber, ülkenin her yerinde bu harekete umut bağlayan masum insanların umutlarını da yok ettiklerini vurguladı.

Bu tabloda söylemlerin ve eylemlerin taban tabana zıt hale geldiğini ifade eden Eryılmaz, açıklamalarının devamında ahlâklı ve ilkeli siyaset yapmanın imkânsız olduğunu üzülerek gördüğünü ve İYİ Parti üyeliği, kurucular kurulu üyeliği ve genel idare kurulu üyeliklerinden, istifa ettiğini belirtti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA