Politika

Bülent Arınç'tan Abdullah Gül Yorumu ! Üzüldüm

Vatan Gazetesi Ankara Temsilcisi Murat Çelik’e Bülent Arınç önemli konularda çeşitli açıklamalarda bulundu. Bülent Arınç açıklamalarında cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Abdullah Gül ile görüştüğü iddialarına da yanıt verdi.

“GÖRÜŞME OLMADI BUNA ÜZÜLDÜM”

Konu ile ilgili olarak Bülent Arınç açıklamalarında Beklentinin aksine hiçbir görüşme olmadığını buna da ayrıca üzüldüğünü ifade ederek “Beni davet edip, “Konuyu istişare edelim” dese yine bunları söyleyecektim belki ama istişare etmiş olacaktık” diye konuştu.

“BANA BİR NEVİ SÜRPRİZ YAPACAK DİYE DÜŞÜNDÜM”

Ayrıca Bülent Arınç açıklamalarının devamında Abdullah Gül’ün yıllarca her konuda istişare ettiği bir insan olduğunu belirtti ve açıklamalarında “Ben şöyle tahmin ettim; dedim ki herhalde (adaylığa) “Hayır” diyecek, beni yormak istemiyor. Ama sonra iş ilerledi, başkalarıyla da görüştüğünü bir şekilde duydum. Bu sefer de herhalde “Evet” diyecek de (aday olacak) ondan sonra bana bir nevi sürpriz yapacak diye düşündüm.” ifadelerine yer verdi.

“YAZI DA GELSE TURA DA GELSE TAYYİP BEY KAZANIR”

Ayrıca Bülent Arınç açıklamalarında seçimler hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Bülent Arınç açıklamalarında 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda kazanacağını Abdullah Gül bile rakip olsa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yine kazanacağını ifade etti. Ayrıca Bülent Arınç konu ile ilgili olarak farklı güçler devreye gireceğini ancak sonuç olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanacağını ifade etti ve “Yani yazı da gelse, tura da gelse Tayyip Bey kazanır” dedi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA