Politika

Bülent Arınç "Yeni Parti Kuracağı" İddialarını Yanıtladı

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç, AK Parti’ye küskünler olarak nitelendirilen bir grup ile parti kuracağı iddialarına yanıt vererek tartışmaları sonlandırdı. 

“HEPSİ SAFSATA”

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç konu ile ilgili olarak Habertürk’ten Kübra Par’a konuştu. Arınç burada yaptığı açıklamalarında yeni parti iddialarına da yanıt verdi. Konu ile ilgili olarak kendisine sorulan bu iddialar hakkında Arınç “Bu iddiaların hepsi safsata” dedi.

Bülent Arınç konu hakkında açıklamalarının devamında bu tür iddiaların kendilerini yıpratmak için görevlendirilmiş kişiler tarafından ortaya atıldığını ifade ederek, birilerinin bu kazan için her zaman odun atacağını belirtti.

“BİR ŞEY OLURSA CEVAP VERİRİZ”

Ayrıca Bülent Arınç Kübra Par ile yaptığı röportajda AK Parti’ye yönelik muhalif açıklamalar hakkında da çeşitli ifadeler kullandı. Eski TBMM Başkanı Arınç açıklamalarında “Biz eleştiri hakkımızı her zaman kullanmak isteriz. Bu kimin menfaatinedir, kimin zararınadır önemli değil. Bildiğimiz konularda bir şey sorulursa cevap veririz” ifadelerine yer verdi.

“KONUYU ÇÖZEN SAYIN ERDOĞAN OLDU”

Eski TBMM başkanı Bülent Arınç AK Parti’nin kurucularından biri olduğunu ifade ederek AK Parti’nin resmi toplantılarından bazılarına çağırılmaması hakkında kırıldığını belirtti. Kırıldığına ilişkin açıklamalarına devam eden Arınç, açıklamalarında “Resmi toplantılara davet edilmez oldum. Büyük bir haksızlık Ben bu partinin kurucusu olacağım, kendini bilmez birisi bu adam kurucu değil diyecek. Ama içime attım ve bunu gerekli yerlerde söyledim. Bu konuyu çözen yine sayın Erdoğan oldu.” ifadelerine yer verdi.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA