Politika

CHP'de Kritik MYK Sona Erdi! Bülent Tezcan Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kritik MYK sona erdi.

MYK sonrasında açıklamalarda bulunan parti sözcüsü Bülent Tezcan yönetimin değişeceğini ifade ederek genel başkanın yeni çalışma ekibini oluşturacağını sözlerine ekledi.

Bülent Tezcan’ın açıklamalarından satır başları;

Seçimlerden sonra gereke il ve ilçe örgütlerimizde gerekse partimizin diğer yetkili kurullarında bu zamana kadar seçim sonuçlarının değerlendirilmesi ve gelecek planlamalarının yapılması bazında başlattığımız çalışmalar devam ediyor.

Sizlerinde yakından takip etmiş olduğunuz kurultay talebine dönük bir süreç bulunmaktaydı ve bu süreç Pazartesi günü sona erdi. Bugün MYK toplantımızı gerçekleştirdik. Bütün MYK üyesi arkadaşlarımız sayın genel başkanımıza teşekkürlerini sundular. MYK parti meclisi içerisinde sayın genel başkanımızın çalışma heyetinden oluşmakta. Sayın genel başkanın her zaman MYK’yı değiştirmek ve yeni bir MYK ile devam etme imkanı kendisine tanınan bir yetkidir.

Seçimlerden sonra bütün MYK arkadaşlarımız sayın genel başkanımızın arzu ettiği zaman yapılacağı tasarrufu destekleyeceğini beyan etmişlerdi. Bu zamanda aynı noktada beyanları tekrar ettiler. Bundan sonrasında da sayın genel başkanın kararına kalmıştır.

CHP’nin yeni döneminin yeni siyasetini şekillendirmek ana hatlarını belirlemek ve partiyi hızlı olarak bir şekilde diğer taraftan yerel çalışmalara hazırlamak.

Bizler yine CHP kadroları olarak genel başkanımızın bu zamana kadar olduğu gibi kendisine bu çalışmalarda desteklerimizi vermeye devam edeceğimizi belirtmek isteriz.

Ayrıntılar geliyor.

Kamupersoneli.net I ANKARA