Politika

CHP'den İstanbul Adaylığı İçin İsmi Geçen Abdüllatif Şener'den Açıklama

Mart 2019’da gerçekleştirilecek yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerin adayları ile ilgili iddialar gündeme gelmeye başladı. 

Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi için ortaya atılan bir iddia üzerine Abdüllatif Şener’in, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olacağı öne sürülmüştü. Konu Abdüllatif Şener’e soruldu. İşte detaylar,

ABDÜLLATİF ŞENER’DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Abdüllatif Şener hakkında çıkan iddialar üzerinde bir basın açıklamasında bulundu.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olacağına dair basında yer alan iddiaları değerlendiren Abdüllatif Şener Halen milletvekili olduğunu vurguladı. Bu noktada karar verici bir durumda olmadığını ifade eden Abdüllatif Şener, partinin en isabetli kararı vermek için çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 

Konya Milletvekili Abdüllatif Şener’in Adaylık İddiaları Üzerinde Yapmış Olduğu Açıklama

“Başta İstanbul olmak üzere Ankara İzmir gibi kentleri CHP’nin alacağını düşünüyorum. Böyle bir noktada, bildiğiniz gibi ben sadece milletvekiliyim partide. Partinin karar organlarında bulunan birisi değilim. Partinin genel başkanı ve karar organları en isabetli adayı belirlemek için çalışmaları sürdürmektededir. Bu süreçte ben karar verici değilim. Bir kulis ortamında olmayı da etik bulmam. Vakti gelmeden önce bazı şeyleri söylemek doğru değildir.”