Politika

CHP'den Yeni Kurultay Açıklaması Geldi ! 604 İmza…

CHP Genel Merkezinden muhaliflere kurultay resti geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek konu ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. Muharrem Erkek yaptığı açıklamalarında 604 noter onaylı imzanın genel merkeze sunulması halinde derhal gereği yapılacağını vurguladı.

GEREKLİ İMZALAR TOPLANACAK

CHP Genel Merkez Yönetimi tarafından da bir açıklama yapılmıştı. Yapılan açıklamada 604 imza gerçekse gereğinin yapılacağı ifade edildi ancak muhalifler bu açıklamayı kabul etmedi. Konu ile ilgili olarak Habertürk’ten Ömer Topsakal’ın aktardıklarına göre muhalif kanat normal süreci işleteceklerini ve gerekli imzaları toplayacaklarını ifade etti.

Bilindiği gibi CHP’de 24 Haziran seçimlerinin ardından olağanüstü kurultay toplanması için 16 Temmuz’da delegelerden imza toplanmaya başlamıştı.

YAPILAN AÇIKLAMALAR

Parti meclisi (PM) üyesi ve eski CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer de sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Usluer açıklamalarında ilk beş günde 604 delegenin kurultay için imza verdiğini vurguladı. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün de yaptığı açıklamasında 604 imzanın ellerine noter tasdikli olarak ulaştığını bildirdi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA