Politika

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan Erken Seçim Yorumu: Olacak İnşallah

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin TBMM Grup Toplantısında bir konuşma yaptı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin erken seçim açıklaması hakkında bir yorum yaptı. 

CEHENNEME GİDEN YOLLAR İYİ NİYET TAŞLARI İLE DÖŞELİDİR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarında süre dolmadan erken seçime gidiyoruz oy verin bunu yapacağız diye yine kandırmaya çalışacaklarını ve cehenneme giden yolların iyi niyet taşları ile döşeli olduğunu vatandaşların aldanmaması gerektiğini ifade etti. 

BOMBALAMAYI DOĞRU BULMUYORUM

Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarının devamında Suriye hakkında da değerlendirmelerde bulunarak kimyasal silah kullanmanın suç olduğunu bir iddia üzerine bombalama yaptıklarını tespitin olmadığını ve bombalamanın doğru olmadığını ifade etti. Ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarının devamında “Bir iddia üzerine bir ülkeyi bombalayamazsınız. Üstelik bombalananlar kim, Araplar, Kürtler, Ezidiler. Bizim akrabalarımız. Ortak kültürümüz var. Ortak inançlarımız var. Ben bunları doğru bulmadığımı ifade ettim.” dedi.

SEÇİM DİYORLAR OLACAK

Tüm bunların yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim çıkışı hakkında da yorumda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarında “Seçim diyorlar ya olacak inşallah ve bunları göndereceğiz. Vatandaş gönderecek bıktık artık.” ifadelerine yer verildi. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA