Politika

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Açıkladığı Belgelere AK Parti'den İlk Tepki Geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki iddialarına ilişkin belgeleri açıkladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı belgeler hakkında AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan bir açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Partisinin TBMM Grup Toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu açıklamalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında iddia ettiği belgeleri açıkladı. 

“AZ ÖNCE İZLEDİK KILIÇDAROĞLU’NU”

Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamalarına ilk yanıt AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan tarafından verildi. Bülent Turan bir canlı yayına katıldı. Bülent Turan katıldığı canlı yayında Kılıçdaroğlu’na yanıt olarak açıklamalarında “CHP bir ana muhalefet partisi gibi değil adeta ABD’nin sesi radyosu gibi, FETÖ’nün sesi radyosu gibi hareket ediyor. Biliyorsunuz Bilal Erdoğan’ın bir kebapçıda çekilen fotoğrafı DEAŞ liderleriyle çekilen bir fotoğrafmış gibi servis etmişlerdi. Geçen hafta kendi partisinin açıklarını kapatmak için bir iddia ortaya attı. Az önce izledik Kılıçdaroğlu’nu. 

“BÜTÜN İDDİALARI YALAN”

Ticari işlemeden kaynaklanan bir meseleyi gündeme taşıyarak güya Cumhurbaşkanımızı sıkıntıya sokmaya çalışıyor. Oysa avukatlarla da konuştum aldığımız bilgiler gösteriyor ki bütün iddiaları yalan, yersiz. Türkiye’ye döviz getiren, ticaretten kaynaklı sonuç olarak kâr eden firmanın Türkiye’ye gelen parasını bırakın, dışarıya gitmiş gibi göstererek ne olduğunu bilmediğimiz bir takım kağıtlar elinde sallamaya başladı. Altını çiziyorum iddia ettiği gibi Türkiye’den dışarıya giden milyonlarca dolar para değil aksine Türkiye’ye gelen döviz, kazanılan para ve resmi olarak yapılan bir ticaretten bahsediliyor” ifadelerine yer verdi.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA