Politika

CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Belli Oldu

Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek geçtiğimiz günlerde Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmişti. Muhittin Böcek katıldığı Aksu İlçesindeki yağlı pehlivan güreşlerinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ADAYI

Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı hakkında çeşitli açıklamalarda bulunan Muhittin Böcek 15 Ekim’de CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını açıklayacağını ifade ederek 25 yıllık siyasi hayatını büyükşehirde devam ettirmek istediğini ifade etti.

Konu ile ilgili olarak Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek açıklamalarında “25 yıllık siyasi hayatımda spor ile siyaseti hep ayırdım. 25 yıldır er meydanlarında olan biriyim. 49 tane güreşçim var. Bunları doğuran annelerin ellerinden öpüyorum. 15’inde nasip olursa genel başkanımız adaylığımı açıklayacağını söyledi. 25 yıllık siyasi hayatımı büyükşehirde devam ettirmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Açıklamalarında güzel günlerin görüleceğini ifade eden Böcek, görevin tebliğ edildiği anda Antalya’da herkesi kucaklayacak çok güzel projelerin olduğunu barış ve huzur içerisinde Antalya’yı yöneteceklerini belirtti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA